Emina Jahović: Plašila sam se hoću li biti dobra majka

0
Dok opisuje kako je sa suprugom Mustafom Sandalom organizovala proslavu drugog rođendana njihovog mlađeg sina Javuza, pop zvezda Emina Jahović-Sandal priča o ljubomori starijeg naslednika Jamana i otkriva zašto se odlučivala na estetske operacije
Emina Jahović Sandal
Emina Jahović Sandal

Prihvatanjem sudijske uloge u šou-programu X Factor na TV Pink, pop zvezda Emina Jahović-Sandal (32) promenila je sliku o sebi. Od lepotice sa naslovnih strana, munjevito je prošla put do muzičkog znalca čija reč se poštuje. Ipak, ona tvrdi da joj je talenat bio u zapećku samo zbog toga što se njen uspeh pripisivao njenom poznatom bratu Mirsadu Turkdžanu, ali i suprugu Mustafi Sandalu (44). Dok sumira utiske sa proslave drugog rođendana sina Javuza, upriličene u jednoj istanbulskoj igraonici, atraktivna pevačica za Story otvoreno govori o svom porodičnom životu i karijeri koja je ulogom u X Factoru dosegla potpuno drugačiju fazu.

Story: Kako je protekla proslava Javuzovog drugog rođendana?

- Sve sam organizovala telefonom. Pozvala sam prijatelje i došlo ih je mnogo iako ja u poslednje vreme nemam dovoljno vremena za odlazak na rođendane njihove dece jer sam stalno na putu. Saopštili su mi kako jedva čekaju da se završi X Factor pa da normalno nastavimo da se družimo i da se češće viđamo. Na rođendanu je bilo zaista božanstveno.

Story: Koliko vam je u odnosu na rođenje vašeg prvog sina Jamana dolazak na svet drugog deteta promenio život?

- Nemoguće je da majke razdvoje jedno dete od drugog pa je tako i sa mojim sinovima. Mlađem se u odnosu na starijeg trenutno posvećuje više pažnje, ali Jaman ne sme da trpi jer je ljubomoran zbog dolaska mlađeg brata na svet. Kada sam dobila Javuza, bila sam mnogo svesnija samog tog čina i u njemu sam više uživala pošto sam Jamana rodila kao veoma mlada i bila pomalo uplašena. Prvi porođaj bio je za mene najlepši trenutak, a istovremeno i veliki šok. Plašila sam se hoću li biti dobra majka, a kada sam sve to prošla sa Jamanom, sa Javuzom sam bila znatno opuštenija.

Nikola Rumenić

Intervju sa Eminom Jahović Sandal pročitajte u 441. broju magazina Story, koji je u prodaji od 28. febuara, 2014. godine.

makonda-tracker