Isidora Bjelica: Najvažnije lekcije učila sam na najteži način

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Dijana

20-02-2014 09:01h
Draga Isidora! Hvala Gospodu da si spoznala prave i istinske vrijednosti i što o njima govoriš, jer je to ovom narodu zaista potrebno i neophodno! U ovom besmislu oko nas, važno je da se to čuje od onoga koji je to iskustvom shvatio i spoznao! Razna su iskušenja koja nas snalaze, ali je bitno da znamo kako da se borimo i nosimo s nedaćama, a i da se u dobru ne preuznosimo! Svako dobro želim tebi i tvojoj porodici, da te Gospod čuva i ukrepi, da snage za sve predstojeće u životu!
Pozdrav! Dijana iz Tivta

Sara

18-03-2014 03:16h
Draga i poštovana Isidora, hvala na još jednom bogatstvu koje ste pruzili mom umu i telu.Vašu knjigu "Spas" kupila sam na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu pred samo poletanje aviona kojim sam otišla u zemlju u kojoj zivim.Vaše misli, osećanja,hrabrost,iskrenost i neizmerna ljubav pratile su me tokom celog puta,slova su sama ulazila u moju dušu a niz obraze osetila sam suze, svoje, a i vaše.Osećaj bozanske ljubavi,topline i radosti.Ništa,kao što ste i sami rekli u zivotu nije slučajno i da samo treba da posmatramo date nam znakove.Pročitala sam do tada sve vaše knjige i bila verni pratilac vašeg stvaralaštva jer ste izuzetni u svom bogatstvu uma.Zelim vam da ovaj Boziji dar traje i dalje u vama i da nam ga dugo, dugo prenosite.Još jednom, hvala vam što postojite, a u mojim mislima bićete uvek, kao znak dobrote koja vodi i opominje nas.Neka Bog blagoslovi vas i vašu porodicu i podari vam sreću, zdravlje i duhovni mir.S poštovanjem,Sara.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: