Zdravka Čolića razgovor sa učiteljicom doveo do suza (VIDEO)

0
Tokom gostovanja u jednoj hrvatskoj radijskoj emisiji, Zdravka Čolića prijatno je iznenadio poziv njegove učiteljice iz Sarajeva, čije su ga reči dirnule do suza.
Zdravko Čolić, foto: Screenshot
Zdravko Čolić, foto: Screenshot

Zdravko Čolić gostovao je u jednoj hrvatskoj radio emisiji gde  je promovisao svoj novi CD Vatra i barut i pričao sa slušaocima. U emisiji su mu se kao neočekivani gosti pridružili prijatelji Nikša Bratoš, Kemal Monteno, Dražen Žerič Žera. Gošća je bila i bosanska kantautorka Maja Sar, čiju pesmu Čola peva na albumu.

- Danas sam bila na druženju s predsednikom Josipovićem, ali sad se tek tresem i imam tremu - rekla je Maja Sar u emisiji kada se upoznala sa Zdravkom Čolićem.

U emisiju se uključio i producent Nikša Bratoš koji je radio album Vatra i barut.

- Od svih ljudi koje poznajem, Čola je najveći džentlmen - rekao je Nikša Bratoš.

Priliku da se druže sa Čolom nisu propustili ni Antonija Šola i Arsen Dedić koji su se uključili u emisiju Dalibora Petka telefonski. Ipak najveće iznenađenje bilo je kad se Zdravku javila učiteljica iz Sarajeva, Fatima Delić, kod koje je učio scenski pokret.

- Jako sam ponosna na tebe.Tvoji roditelji i ja želeli smo samo jedno: da ispuniš naša obećanja da dobiješ gitaru, da počneš da sviraš i da te gurnemo u muziku - rekla je učiteljica, što je Zdravka dirnulo do suza.

makonda-tracker