Lepa Brena: Dovela bih kući devojčicu sa Tajlanda

0
Pevačica na odmoru našla novu drugaricu
Lepa Brena
Lepa Brena

Nakon što je pre nekoliko godina briunula o Filipincu Džoniju, folk divi Lepoj Breni pažnju je privukla preslatka devojčica sa Tajlanda.

- Nju bih dovela kući da je lepo nahranim – napisala je Brena na Twitteru.

Podsećanja radi, Brena je pre nekoliko godina za Story pozirala sa Filipincem Džonijem dok su mediji u regionu spekulisali da ga je usvojila.



-Džoni je rođen Filipinima, a njegova majka Delija i otac Viktor kod nas rade već tri godine. Međutim, tek nakon što su proveli određeni period u našem domu, saznala sam da imaju malu bebu koju na Filipinima čuvaju baka i tetka. Budući da kao roditelj ni sama nisam mogla da podnesem činjenicu da budem odvojena od svog malog deteta jer to za mene ne bi bio život, rekla sam Viktoru i Deliji da Džona dovedu u naš dom. Ali, ni suprug, ni ja, niti naša deca nismo ni pretpostavili da ćemo ga toliko zavoleti. Znala sam iz ličnog primera šta znači briga o malom detetu i koliko to podrazumeva obaveza i odgovornosti, a Džoniju je najteže pala aklimatizacija i prilagođavanje na kontinentalnu klimu – objasnila je Brena svojevremeno za Story.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker