Bejbi bum kod nas i u svetu

0
Godinu iza nas obeležile su brojne poznate žene koje su se ostvarile u ulozi majke. Neke su na svet donele svoje prve naslednike, dok su druge proširile porodicu za još jednog člana.

Dame iz mnogih segmenata javnog života ostale su u drugom stanju tako da će već u drugoj polovini aprila svoju prvu bebu na svet doneti voditeljka Jovana Joksimović. Njenom partneru, pevaču Željku Joksimoviću, ovo će biti drugo dete pošto iz prvog braka ima osamnaestogodišnju ćerku Minu.

Njena koleginica i imenjakinja Jovana Simonović pre šest meseci saznala je da će se ostvariti u ulozi roditelja sa svojim suprugom Milošem Milojčićem.

Glumica Bojana Stefanović u petom je mesecu trudnoće, a ovo će njoj i njenom suprugu, reditelju Istoku Tornjanskom, biti drugo dete pošto već imaju sina Mateju.

Ipak, među domaćim zvezdama prva se, ali po drugi put, u ulozi majke ostvarila glumica Mirka Vasiljević koja već ima sina Andreja koga je rodila u braku sa fudbalerom Vujadinom Savićem.

Njihova koleginica koja je ostvarila svetsku karijeru, Hale Beri, takođe je ponovo trudna, a otac je ovaj put Olivije Martinez.

Ona iz braka sa manekenom Gabrijelom Obrijem ima ćerku Nalu. Pevačica Keli Klarkson nedavno je na društvenoj mreži Twitter obelodanila da je po prvi put u drugom stanju, a presrećni budući otac je njen menadžer Brendon Blekstok.

Ćerka Bernija Eklstona i njegove bivše supruge Slavice Eklston, Tamara Eklston, i njen izabranik Džej Ratland očekuju prvu prinovu.

Još jedna poznata ćerka, Ivanka Tramp, takođe je u drugom stanju sa svojim suprugom Džeredom Kašnerom.

Manekenka Eva Hercigova trudna je po treći put, a ovoj vesti najviše se obradovao njen dugogodišnji dečko Gregorio Marsaj.

Nakon četiri porođaja i dva propala braka, slavna manekenka Hajdi Klum ponovo je trudna sa čovekom kome trenutno najviše veruje, svojim telohraniteljem Martinom Kristenom.

Iako u petoj deceniji, ona i dalje živi svoje tridesete i neguje san o velikoj porodici.

 

makonda-tracker