Hajdi Klum: Treći tata, peto dete

0
Nakon četiri porođaja i dva propala braka, slavna manekenka ponovo je trudna sa čovekom kome trenutno najviše veruje, svojim telohraniteljem. Iako u petoj deceniji, ona i dalje živi svoje tridesete i neguje san o velikoj porodici.
Hajdi Klum. Foto: Guliver
Hajdi Klum. Foto: Guliver

- Moj bivši suprug dobar je tata i to mu niko ne može osporiti - bila je iskrena plavokosa manekenka nakon proslave sedmog rođendana njihovog sina Džonana

 

Jedan od najpoznatijih modela na svetu sa nogama vrednim 2,2 miliona dolara, harizmatična Hajdi Klum (40), ponovo je uzburkala javnost, ovoga puta navodnom trudnoćom. Manekenka očekuje svoje peto dete sa telohraniteljem Martinom Kristenom (41), piše nemački Bild, podsećajući da je par u vezi od septembra 2012. godine.

Već dve decenije, nakon što je 1992. godine potpisala svoj prvi značajan ugovor vredan 300.000 dolara, njen život je u centru medijske pažnje. Zbog manekenkine preokupiranosti poslom, njen prvi brak sa modnim magom Rikom Pipinom okončan je 2002. posle pet godina. Godinu dana kasnije, Hajdi je uplovila u novu romansu sa Flaviom Briatoreom, tadašnjim direktorom Renoovog tima u Formuli 1, i sa njim 2004. godine dobila svoje prvo dete, devojčicu Helenu koju mediji češće pominju kao Lenu. Njena ljubav sa Flaviom ubrzo je doživela krah, a utehu joj je pružio muzičar Sil koji je njenu ćerku prihvatio kao svoju dok je Briatore sasvim nestao iz njenog života.

Hajdi je odlučila da ne gubi vreme, pa je već 2005. godine ponovo izgovorila bračne zavete i zaklela se na vernost Silu s kojim je dobila troje dece. Manekenka i pevač važili su za stabilan par, a iako su ih nazivali lepotica i zver, činilo se da ništa ne može da naruši njihovu porodičnu idilu. Međutim, bračna harmonija razbijena je nakon saznanja da je Sil bio u vezi sa dadiljom njihove dece, iako se tada spekulisalo kako je Hajdi tajnom aferom sa svojim telohraniteljem, a sadašnjim partnerom, i sama doprinela rastanku. Klumova je tada podnela zahtev za razvod a sinovi Henri (8) i Džonan (7), kao i ćerke Lua (4) i Helena (9) ostali su uz majku.

- Osećam se kao da se nalazim u samom vrtlogu. Emocije koje je izazvao razvod baš su poput tornada. Teško je, ali i to je život - rekla je ova dama, a preneo portal Daily Mail.

Par se zvanično razveo 22. januara 2012. godine, a manekenka se nakon ljubavnog kraha prvi put oglasila u medijima u intervjuu za februarsko izdanje magazina Elle.

- Jednostavno želim da nastavim svoj život i posao i brinem se o svojoj porodici. Toliko je stvari već rečeno o Silu i meni… Pola je istina, pola nije - priznala je nemačka lepotica.

Međutim, samo nekoliko meseci nakon razvoda, ona je nastavila svoj život i ozvaničila vezu sa dotadašnjim telohraniteljem Martinom Kristenom koga je Sil i spominjao kao njenog ljubavnika tvrdeći da je tokom njihovog sedmogodišnjeg braka zapravo ona bila neverna.

Da li je Sil sve vreme bio u pravu nikad se nije saznalo, ali jedno je sigurno - sad više i nije važno ko je kriv. Hajdi je srećna sa svojim zgodnim dečkom, tamnoputi pevač sa, kako se priča, australijskom pevačicom Deltom Gudrim, a bivši supružnici po svoj prilici zakopali su ratne sekire i zaboravili na međusobne optužbe, čemu u prilog govori njihovo nedavno zajedničko pojavljivanje na proslavi sedmog rođendana sina Džonana.

- Moj bivši suprug je dobar tata i to mu niko ne može osporiti - bila je iskrena plavokosa manekenka, a ako je suditi po brizi o njeno četvoro dece, mišićavi Martin biće uskoro sjajan otac i njenog petog, a njegovog prvog biološkog deteta.

 

Piše: Vladimir Petković

makonda-tracker