Dejan Jelača: U društvu svetskog džet-seta

0
Party koji je organizovala Hajdi Klum bio je povod da se glumac i voditelj Dejan Jelača sretne sa brojnim svetski poznatim ličnostima, ali i da mu u Njujork gde trenutno boravi u posetu dođe devojka za koju kaže da mu je probudila najiskrenija osećanja.
Dejan Jelača; foto: Privatna arhiva
Dejan Jelača; foto: Privatna arhiva

Dok u Srbiji sarađuje sa brojnim domaćim javnim ličnostima u okviru svoje emisije 30 minuta na televiziji Art, glumac i voditelj Dejan Jelača (34) u Njujorku se često druži sa svetskim džet-setom. Razlog za to jeste i činjenica da već godinama živi na relaciji Beograd – Velika jabuka. Poslednji u nizu takvih susreta desio se 31. oktobra kada je Dejan prisustvovao žurki povodom Noći veštica koju je organizovala svetski top-model Hajdi Klum (40).

- Hajdi poznajem već šest godina, od kada i dobijam pozivnice za njene žurke. Posebno mi se dopada što je reč o partyju humanitarnog karaktera, a prihod od karata ide za pomoć nezbrinutoj deci. Ove godine ulaznica je koštala deset hiljada dolara, što je pokazatelj da je dosta novca sakupljeno za one kojima je pomoć preko potrebna – kaže Dejan koji se te večeri maskirao u Krvavog Valentina, lika iz horor filma. Jedan njegov prijatelj, po profesiji dizajner, napravio mu je kostim i našminkao ga dok se, kako ističe, Hajdi dvoumila. Iako je prvo želela da bude leptir, od te ideje odustala je u poslednjem trenutku kada joj je napravljena maska koja je pokazala kako će izgledati 2050. godine.

- Prerušili su je u staru baku, a masku koja je bila fenomenalna stavljali su joj devet sati. Videli smo kako će Hajdi izgledati kada joj bude 76 godina, a ja sam joj rekao da će i tada biti zavodljiva, na šta se ona nasmejala i zahvalila mi na takvom komplimentu – ističe Dejan koji se po završetku žurke odmah vratio svojim poslovnim obavezama.

- Trenutno privodim kraju sezonu na NBC radiju i televiziji, snimam dokumentarne programe za jugoistočnu Evropu, a čak se i u Njujorku pripremam za šestu sezonu emisije 30 minuta. Potrebno je da sredim novu špicu i scenografiju, a pored tehničkih poslova, očekuje me i onaj najteži – izbor gosta koji će otvoriti šestu sezonu. Sjajna Milena Dravić otvorila je četvrtu sezonu, a proslavljeni Nebojša Glogovac bio mi je prvi gost na početku prošlogodišnjeg serijala. Uz sve to, krajem godine u Americi očekuje me premijera filma The Life u kojem igram ludog Poljaka. U našu zemlju trebalo bi da dođem posle Nove godine, a planiram da snimam i Zaboravljene umove Srbije na RTS-u – priča Dejan koji je pored posla ispunjen i na privatnom planu.

- Uspevam da uskladim obaveze i ljubav jer bez nje ne bih mogao da funkcionišem. Bilo mi je zaista teško da pronađem osobu koja će razumeti posao kojim se bavim i moj život na dva kontinenta. Sada slobodno mogu da kažem kako sam srećan u ljubavi. S obzirom na to da ne živi u Njujorku, moja devojka je specijalno zbog partyja Hajdi Klum došla u Ameriku i sjajno smo se proveli – kaže Dejan i otkriva kako u narednom periodu treba da se posveti i porodičnom životu.

- Vaspitavan sam tako da su mi porodica i podrška voljene osobe veoma bitni. Voleo bih da osnujem porodicu. Obožavam decu i želeo bih da ih imam što više, možda četvoro, pa čak i petoro. Zadovoljan sam vezom i siguran sam u svoja osećanja, ali još ne razmišljam o ženidbi jer, kao i moja devojka, ne želim da žurimo – zaključuje Jelača.



Piše: Ksenija Konić

makonda-tracker