Ksenija Mijatović: Mom životu bilo je potrebno isceljenje

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Snezana Davidovic

27-04-2014 20:32h
Draga Ksenija oduševila sam se člankom u novinama Život plus dodatkom Večernjih novosti. Živim u Senti i veoma bih volela da se u našem gradu organizuje jedna radionica "Izlečite svoj život" Lujze Hej. Sigurna sam da bi bilo mnogo zainteresovanih za ovu temu.Nešto malo o meni:Ja sam majka dvoje dece kćerke Tanje 17 god. i sina Nebojše 21 god.Imam 44 godine udata sam, radim u trgovini. Bavim se jogom već 4 godine i zahvaljujući tome promenila sam pogled na život.Veoma me zanima to čime se ti baviš i volela bih da stupim u kontakt sa tobom.Jednostavno otkako sam pročitala članak neka iskra se pojavila u meni a ja slušam svoj unutrašnji glas.Nadam se da ću uskoro dobiti odgovor od tebe a do tada te srdačno pozdravljam i šaljem ti jedan iskreni i topao zagrljaj.

Biljana

30-05-2014 18:20h
da i ja sam te iste novine pročitala i taj Ksenijin intervju...pogledala sam film.pročitala knjigu i kupila knjigu "sve je dobro".vrlo je interesantno to što ona i drugi ljud govore u filmu.To mi se dopada

Biljana Milić

30-05-2014 20:15h
Život plus ,dodatak večernjih novosti i intervju Ksenijin pročitah i ja tada.Pa sam onda počela da se zanimam za tu temu.Imam 49 godina,supruga i dvoje dece,studenata.Računovođa po struci.
Od tada sam pročitala knjigu " Ti možeš izlečiti svoj život" na internetu,pa sam kupila knjigu" Sve je dobro",pogledala sam film pre neki dan na internetu....u međuvremenu sam pročitala i knjigu "Kaluđer koji je prodao svoj ferari" autora Robina Šarme koji na sličan način govori o poboljšanju kvaliteta života promenom načina razmišljanja ,navika i životnog stila...Moje interesovanje ide dalje u tom pravcu...Pozdrav kseniji
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: