Sanja Colja: Izgubili smo bebu, ali ne gubimo nadu

0
Astrološkinja Sanja Colja i njen muž, pevač Bojan Petrović, pričaju o svojoj ljubavi uprkos razlici u godinama, otkrivaju kako su se snašli u ulogama bake i deke, ali i da ne odustaju od zamisli da postanu roditelji.
Sanja Colja i Bojan Petrović. Foto: Luka Šarac
Sanja Colja i Bojan Petrović. Foto: Luka Šarac

Ako se nešto žarko želi, to se onda i dobije, moto je poznate srpske astrološkinje Sanje Colje (45) i on najbolje opisuje to stremljenje i snagu volje koji su je sa sigurnošću vodili do željenog cilja - ljubavi. Nije lako u današnjem svetu pronaći svoju srodnu dušu koja će s vama podeliti i radosne i teške trenutke, koja će vas bodriti kada vam je podrška najpotrebnija i koja će vas uvek podsećati na onu misao da je i pad let. Sanja i Bojan (33), bivši učesnik takmičenja Zvezde Granda, imali su veliku želju da pronađu svoju ljubav i u tome su uspeli. Spontani i iskreni razgovori preko Facebooka, ubrzo su doveli do ličnog upoznavanja, prvog poljupca, a potom i razmenjivanja bračnih zaveta nakon samo tri meseca romanse. Sada, posle tri godine skladnog braka, Sanja i Bojan potvrdili su izreku da Ljubav ne zna za godine, a kao najsrećniji trenutak u ovom periodu izvajaju onaj kada je njihova porodica postala bogatija za još jednog člana.

- Vest da je moja ćerka u drugom stanju zatekla nas je u Grčkoj i moram priznati da smo bili oduševljeni, ni u jednom trenutku nismo polemisali da li je ona mlada da rodi sa dvadeset godina. Odmah smo krenuli da po Grčkoj kupujemo stvari za bebu – rekla je Sanja dodavši da je Tarina prva reč bila upravo baba.

- To je prosto čudo, a moj prijatelj je konstatovao da jadno dete ima toliko deda, a nijednu babu zato što se prija i ja ne deklarišemo kao babe, već kao nane. Zašto je dete izgovorilo reč baba kad ona nijednu babu faktički nema, ima dve nane i milion deda – upitala se kroz osmeh Sanja, dok je Bojan, kao jedini tridesettrogodišnji deka u familiji, rekao kako se nada da će se oprobati i u ulozi oca nakon što je postao deka.

- U međuvremenu, mi smo pokušavali da dobijemo dete i nadamo se da će se to desiti u skorijem periodu, ali, kako se kaže, ništa ne treba forsirati – rekao je Bojan koji je ostao optimističan i nakon Sanjinog spontanog pobačaja ove godine koji ju je zamalo koštao života.

- Ove godine u februaru bila sam životno ugrožena. Mislila sam da se loši planetarni aspekti odnose na moj šok pošto sam postala baka. Međutim, bila sam trudna, a u početku toga nisam bila ni svesna. Tada sam imala jak grip i bojala sam se da ga ne prenesem svojoj ćerki koja se tek porodila, pa sam uzimala lekove koje inače ne koristim. Možda je i to doprinelo da se nađem u situaciji u kojoj sam bila. U četvrtom mesecu trudnoće, Bojan me je u veoma teškom stanju odveo u bolnicu gde mi je konstatovana sepsa. Moje vitalne funkcije bile su ugrožene i tada sam imala spontani pobačaj. Bojan je sve vreme bio uz mene, smirivao me je i govorio: Bićeš dobro i zaista je tako i bilo. Izgubili smo bebu, ali ne gubimo nadu – rekla je Sanja koja navodi da je upravo ta briga i podrška koju pružaju jedno drugom ono što održava njihovu porodičnu zajednicu uspešnom.

- Za tri godine nijednom se nismo posvađali, što je nepobitan dokaz kako čovek treba da teži životu u harmoničnoj zajednici. Oboje radimo na sebi, negujemo duhovni život i volimo se. Nikada nisam od njegovog takmičenja u Zvezdama Granda do danas forsirala sebe, uvek sam razmišljala da li će to biti dobro za njega, nezavisno kako ću se ja kao pojedinac osećati. I prema tome sam ga i savetovala, kao i on mene – kaže Sanja koja se ne razdvaja od Bojana dok on vredno radi na svom novom albumu.

- Pogledavši u horoskop, ja sam Bojana posavetovala da se strpi po pitanju izdavanja novog CD-a. Rekla sam mu da će se to desiti 2013. godine, kako se zapravo i desilo. Kontaktirala sam Leontinu koja je fantastična žena sa velikim Ž i rekla joj potpuno otvoreno kako mi treba mnogo dobra pesma za mog muža. Verovatno je to njoj bilo simpatično da astrološkinja traži pesmu za supruga. Čim smo se našle, ona mi je ponudila numeru Dunja, koju je Bojan prihvatio. Ta pesma postaje veliki hit – ispričala je Sanja, dok Bojan navodi kako mu je drago zbog načina na koji mu se razvija karijera.

- Zvezde Granda su jedno odlično takmičenje i meni je to mnogo značilo po pitanju posla i iskustva. Stekao sam samopouzdanje koje je od neprocenjive vrednosti, međutim, ne bih se više prijavljivao jer mi je pomoću astrologije put trasiran u smeru solo karijere. Što se tiče odabira pesama, tu je Leontina Vukomanović, moj producent, koja će mi svojim iskustvom i znanjem pomoći da napredujem kao pevač – rekao je Bojan i otkrio da će spot za pesmu Dunja snimiti u narednih nekoliko dana, a punom parom radi i na ostalim pesmama sa svog novog albuma.

makonda-tracker