Sandra Meljničenko: Zabava za ćerku na francuskoj obali

0
Najbogatija Srpkinja Sandra Meljničenko i njen suprug, ruski milijarder Andrej Meljničenko, za prvi rođendan svoje ćerke Tare Andrejevne 29. maja priredili su glamurozan party kojem su prisustvovale i slavne svetske zvezde
Sandra Meljničenko, Foto: Profimedia
Sandra Meljničenko, Foto: Profimedia

Nakon što je najbogatija Srpkinja Sandra Meljničenko na raskošnoj žurki u Meksiku obeležila trideset šesti rođendan, na red je došla nova proslava u domu ove slavne džetseterke. Ovoga puta, ona i njen suprug, ruski milijarder  Andrej Meljničenko (41), upriličili su spektakularnu zabavu povodom prvog rođendana njihove mezimice Tare Andrejevne koja je 29. maja 2012. godine rođena u porodilištu Lenval u Nici. Za ovu priliku, imanje na Antibima koje je u vlasništvu popularnog para, u potpunosti je preuređeno, ali novi enterijer privremenog je karaktera budući da su ponosni roditelji sve prilagodili zabavi koju su organizovali za svoju naslednicu. Naime, po njihovoj želji, ambijent je optočen desenima koji nagoveštavaju slavljeničku atmosferu još pri samom prilasku na raskošni deo francuske obale gde je smešten rajski kutak Meljničenkovih.

Rođendanskoj fešti prisustvovale su brojne poznate ličnosti sa svojom decom i mada se najpoznatiji rusko-srpski par druži i sa brojnim holivudskim zvezdama, detalje zabave, kao i mnogo puta do sada, zadržali su u tajnosti. Sandra i Andrej odlučili su da fotografije svoje mezimice Tare, koja je na svet došla prirodnim putem, još tačno godinu dana ne prezentuju javnosti jer ne žele da se njen lik eksploatiše u medijima sve dok naslednica bogate imperije ne napuni dve godine.  Inače, godinu dana od ćerkinog rođenja, otac malene Tare Andrejevne, koja po rečima svih onih koji su je videli podjednako liči na mamu i tatu,  znatno je uvećao svoje bogatstvo, što pokazuje najnovija lista magazina Forbs. On se odnedavno nalazi na 56. mestu najbogatijih ljudi na svetu i za više od pedeset mesta pretekao je ruskog oligarha Romana Abramoviča (46). Osim toga, uskoro će biti gotov i Andrejev novi brod koji će i zvanično predstavljati najveće plovilo na svetu.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker