Lepa Brena: Moja nezaboravna američka avantura

0
Folk zvezda trenutno se nalazi u Americi, gde je na jednomesečnoj turneji
Lepa brena, privatna arhiva
Lepa brena, privatna arhiva

 Tom prilikom Lepa Brena pevala je u Las Vegasu, Los Anđelesu, Bojziju... Za mesec dana obići će ukupno trinaest gradova, a osim što je zaokupljena poslovnim aktivnostima,  tako stigla je i da uživa i u šopingu i obilascima raznih turističkih atrakcija.

- Nekada je u Vegasu postojala samo jedna ulica, a danas imaju tako veliku ponudu, da je šteta ne videti svaki vid zabave koji grad greha kako Vegas inače zovu, nudi.  Žao mi je sto nisam uspela da nađem karte za šou Dream ili O šou, ali eto tako se desilo. U Los Anđelesu sam obišla sve moguće najskuplje radnje i bukvalno spržila karticu, jer je sve najbolje i najskuplje upravo tamo. Oduševila me kamera na aerodromu u San Hozeu. Reč je o jednom potpuno futurističkom obliku koji nigde do sada nisam videla. Sve atrakcije Las Vegasa: hoteli Venecija, Beladjo, kabaretski program su zaista nesto što treba obići i videti. U jednom od tih kabarea slikala sam se sa Tinom Tarner, tačnije sa momkom koji imitira poznatu pevačicu i koji je odeven identično kao ona – prepričava Brena utiske sa putovanja za Story.rs. Ona je na putovanju provozala i Bugatti automobil, ali je iz njega izašla prilično razočarana.

- Mnogo je sladak auto, ali je toliko nizak da ne mogu da ustanem iz njega i teška srca sam odustala od kupovine – kaže kroz osmeh slavna folk zvezda.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker