Boris Novković - Za roditeljstvo nikad nije kasno

0
Četrdesetogodišnji pevač Boris Novković i njegova deset godina mlađa supruga Lucija za četiri meseca dobiće svog prvog naslednika, koji će im biti najlepši poklon za petogodišnjicu braka
Boris Novković i Lucija
Boris Novković i Lucija

Hrvatska pop zvezda i kantautor, četrdesetogodišnji Boris Novković, za četiri meseca postaće otac prvom detetu koje će biti najlepša kruna njegove bračne sreće sa deset godina mlađom suprugom Lucijom, inače diplomiranom novinarkom. Presrećni partneri radosnu vest dočekali su posle pet godina braka, a samo iščekivanje prinove ispunilo je poznatog muzičara pozitivnom energijom i neizmernom radošću nakon prošlogodišnjeg ogromnog bola kada je umro njegov otac, legendarni kompozitor Đorđe Novković.


- Poslednjih godina priželjkivao sam da postanem tata, osetivši da sam spreman za tu odgovornost. Složio sam sve bitne kockice u životu, a pre osam meseci Lucija i ja smo se uselili u novi, veći stan, u kojem smo pre nego što je supruga zatrudnela, predvideli i dečju sobu. Tada sam u srcu osetio da je vreme za dete i želja mi se ostvarila – izjavio je budući tata za jedan hrvatski nedeljnik otkrivši pri tom i pol svog budućeg mezimčeta.


- Biće dečak. Nisam nameravao da govorim o tome, ali eto, šta je tu je. Nisam težak po tom pitanju niti sam imao neku želju, iako ima nešto u tvrdnji da budući otac obično priželjkuje ćerku, a majka sina. Suprugu ne vodim na ultrazvučne preglede, ali zato često zajedno gledamo snimke i 3D video naše bebe. Teško je uzdržati se i ne prokomentarisati na koga liči, ali svestan sam da je ipak rano za razgovor na tu temu – rekao je Boris koji je sve donedavno detalje o trudnoći svoje drage delio samo sa porodicom, a među onima koji su čuvali njegovu slatku porodičnu tajnu bile su i Lucijina majka Ana i Borisova Ozana. Lepa novinarka za sada odlično podnosi trudnoću i nema mučnine, a njen voljeni trudi se da joj na sve načine olakša blagoslovene dane. Oduvek je imala prilično vitku figuru, pa je sada, prema Borisovom svedočenju, najviše čudi činjenica da joj se stomak odjednom rastegnuo. Atraktivni umetnik i njegova izabranica pronašli su jedno u drugom sve što su oduvek tražili, a beba će im biti najdivniji poklon za petogodišnjicu braka i najbolji dokaz da za roditeljstvo nikad nije kasno.

makonda-tracker