Dejan Jelača: Konačno sam srećan u ljubavi

2
Voditelj i glumac Dejan Jelača govori kako izgleda njegov život u Njujorku, ali i šta ga to iznova vraća Beogradu, a otkriva i da bi jednog dana voleo da ima kuću punu naslednika
Dejan Jelača, Foto: Privatna arhiva
Dejan Jelača, Foto: Privatna arhiva

Već gotovo deset godina glumac i voditelj Dejan Jelača (34) svoj život organizuje na relaciji Njujork - Beograd, a česta putovanja i boravak na različitim meridijanima ne predstavljaju mu problem, dok mu je rad zapravo istinsko zadovoljstvo. Dejan u Njujorku na radiju NBC sinhronizuje dokumentarce za područje istočne Evrope, sporadično se bavi modelingom, a zahvaljujući ovom angažmanu postao je prijatelj sa svetski poznatim modelima kao što su Adrijana Lima, Miranda Ker i Hajdi Klum. U septembru prošle godine snimio je i film Distance u Memfisu, čija se premijera očekuje ovog leta, a sve vreme stiže i da uređuje i vodi  TV emisiju 30 minuta koja se emituje na Art kanalu.

Ipak, voditelj i glumac priželjkuje da ga jednaka sreća kao u poslovnom životu prati i na privatnom polju.

- Zadovoljan sam time šta sam do sada ostvario i postigao, ali uvek može i bolje. Voleo bih da jednog dana imam veliku porodicu, a iskren da budem priželjkujem bar četvoro dece. Nakon dužeg vremena slobodno mogu da kažem da sam ispunjen u ljubavnom životu pošto već nekoliko meseci uživam u srećnoj vezi. Veoma mi je važno to što me moja devojka u potpunosti razume i podržava  - ističe Dejan koji se u Velikoj jabuci stacionirao nakon što mu je pre čitave decenije jedna poseta ovoj metropoli promenila život.

- Sasvim slučajno otpočeo sam život u Americi. Otputovao sam na odmor kod majke koja je tamo stanuje, našao posao i rešio da ostanem. Njujork je specifičan u odnosu na ostale gradove i mesta u ovoj državi i ne može baš svako da se navikne i uklopi u takav ritam života. Ljudi stalno jure, trče i grabe za ostvarenjem svojih ciljeva. Vremenom sam se navikao na tu atmosferu. U ovom gradu stekao sam i prijatelje za ceo život pa ga sve više osećam kao svoj - govori Jelača koji uprkos svemu i dalje oseća nostalgiju za svojom domovinom.

- Nedostaje mi naša spontanost i to što živimo u trenutku, ne zakazujemo ispijanja kafe i druženje sedam dana unapred. Ipak u Njujorku su neke stvari uređenije, život je umnogome olakšan i ukoliko ste spremni da radite danonoćno, onda nema zime kada je reč o egzistenciji - zaključuje Dejan.

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker