Sandra Meljničenko: Trostruki povod za slavlje

0
Početkom marta biće mnogo razloga za slavlje u porodici Meljničenko jer će na rođendan jače polovine ovog para, slavni supružnici Sandra i Andrej upriličiti krštenje ćerkice Tare i obeležiti završetak radova na novoj kući u Sent Moricu
Sandra Meljničenko, Foto: Guliver, Profimedia
Sandra Meljničenko, Foto: Guliver, Profimedia

Porodica Meljničenko u poslednjih godinu dana ima mnogo razloga za slavlje. Nakon što su 29. maja prošle godine dobili ćerkicu Taru, svečanosti su se samo smenjivale u svakodnevici skladnih supružnika Sandre i Andreja. U septembru su obeležili godišnjicu braka dok je velika fešta na kojoj će biti upriličeno krštenje njihove naslednice sačekati 8. mart. Tada će ujedno jača polovina ovog emotivnog dvojca, ruski milijarder Andrej, napuniti četrdeset jednu godinu. Slavlje se poklapa i sa završetkom radova na velelepnoj kući u Sent Moricu u kojoj će par proslaviti trostruki jubilej. Na zabavu povodom useljenja, krštenja naslednice i Andrejevog rođendana, stižu prijatelji slavnog para iz čitavog sveta, a šuška se da će među njima, između ostalog, biti i glumica Demi Mur, njen bivši izabranik i kolega Ešton Kučer, hrvatska pop zvezda Nina Badrić, srpski dizajner sa njujorškom adresom Peđa Govedarica, ali i ruska dizajnerka Ulijana Sergenko.

Specijalno zbog njene revije u Parizu, zanosna gospođa Meljničenko prekinula je jednomesečni odmor na Karibima i tu tradicionalno uživa početkom svake kalendarske godine. U francusku prestonicu došla je privatnim avionom i uputila se na Fashion Week gde tradicionalno posećuje samo revije visoke mode. Pravi dokaz da su Sandra i Ulijana bliske prijateljice govori i tekst koji je o njihovom poznanstvu Ulijana objavila na svom modnom blogu, a u kojem Sandru naziva jednom od najbolje stilizovanih javnih ličnosti na svetu. U publici su na reviji ruske dizajnerke bile i kraljica burleske Dita fon Tiz, ali i supermodel Natalija Vodijanova koje su na svečanom koktelu ćaskale sa gospođom Meljničenko.

- Mnoge devojke kupuju kolekcije pret – a – porter, ali na revijama visoke mode nikada ih nisam videla. Zatim se pojavljuju u modnim kućama kao što su Chanel, Dior, ali nema ih kod Gyvenchyja i Lacroixa. Ja sam tamo jedina iz ruskih krugova. Haljine koštaju od petnaest do trideset hiljada evra. Potrebno je finansijsko ulaganje da bi taj vid umetnosti opstao i to je moj lični stav – rekla je Sandra na reviji u Parizu ruskim medijima obrazlažući svoj stav da je potrebno ulagati i u visoku modu. Na reviji u Parizu, na kojoj je zablistala 22. januara, pažnju je opet plenila vitkim izgledom, odevena u skupocenu unikatnu garderobu. Težina zgodne brinete kreće se u rasponu od 52 do 54 kilograma, a održava je pažljivo izgrađenim principima kombinovanja vežbi i kvalitetne ishrane. Uz to, otkako je postala majka, Sandri dnevni tempo obaveza nameće i malena Tara koju ponosni roditelji još nisu predstavili svetskoj javnosti.

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker