Pismo Ljube Bandovića povodom ukidanja emisije Ivon Jafali

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Aleksandra Milosevic

10-02-2013 23:55h
Prosto nemogu da verujem sta sam procitala.Deluje mi neistinito da se ovak divna emisija nece vise emitovati.Sta je razlog tome ne znam?Znam da je ovo emisija koju obozavam i izuzetno cenim.U vremenima vladavine kic, sunda, rijalitija i svih ostalih strasnih stvari za drustvo i mlade ukida se emisija koja je jedan od retkih svetionika u ovoj tami.Emisija koja meni s obzirom da nezivim u Beogradu pruza mogucnost da vidim glavni grad,sva kulturna desavanja u njemu i svemu budem informisana putem jedne prelepe zene koja pleni energijom.Ponekad imam osecaj da sam zaista na tim mestima iz emisije.Ivon je jedna od nazalost retkih pravih novinara i autora u moru voditeljki i novinarki koje sebe nazivaju tako a neznaju da pravilno izgovore jednu prosto prosirenu a kamoli slozenu,koje su tu zbog nekih mocnika i koje su tu da unistavaju novinarstvo.Ako moje misljenje nesto znaci molim Vas neuskracujte nam malo kulturno obrazovanog programa i pravih vrednosti. Zaista se nadam da ce ova emisija nastaviti da zivi i da se nece ugasiti da bi neka nepismena novinarka dobila prostora da lupa gluposti. Studio B je jedna od retkih tv koja podrzava kulturu i verujem da ce ovu divnu emisiju vratiti.

Biljana

11-02-2013 13:13h
Ne mogu da verujem da je emisija ukinuta...mislila sam da je Timofijev drugaciji od ostalih i da ceni prave vrednosti. Ivon, uvek si bila i ostala optimista, naci ce se neko da shvati tvoje vrednosti! Sve najlepse u daljem radu, srecno! Biljana

Natasa

10-02-2013 21:25h
Iskreno zabrinuta podrzava Iskreno zabrinutog u krajnje dobronamernom pokusaju da vratimo svetlo na brdoviti Balkan....
Ivon, jos uvek smo budni !!!

lenny

11-02-2013 00:56h
SVAKA CAST, BRUKA I SRAMOTA!! KRAH URBANE SRBIJE!! LAKU NOC!

Bubica

11-02-2013 00:57h
E svaka ti cast Ljubomire. Ali Timofejev ipak voli Novac & Glamur , i nabudzene plavuse. Dzaba si pisao ovo pismo.

Vitez

11-02-2013 14:18h
Zameram Studiu B zašto više ne forsira domaću muziku,mislim na beograske pevače,glumce,pisce, malo više beogradskih priča o zaboravljenim umovima.Ivona je vodila divne emisije,ali takođe i ona je trebala malo više forsirati Beograd.

Zorica Čolović

11-02-2013 18:00h
"Još uvek budni" je emisija sa kojom završavam svoj dan, koja mi daje energiju za sutra, koja me, makar, informiše kad već ne mogu da otpratim sve što bih želela... Sve to uz Ivon, nasmejanu, dragu, koja me sa svojom emisijom vodi u snove gde je u središtu kultura, umesto neukusa i šunda! Verujem da će i dalje postojati ovakav kvalitetni program!

Zorica Čolović

11-02-2013 17:50h
"Još uvek budni" je emisija sa kojom završavam svoj dan, koja mi daje energiju za sutra, koja me, makar, informiše kad već ne mogu da otpratim sve što bih želela... Sve to uz Ivon, nasmejanu, dragu, koja me sa svojom emisijom vodi u snove gde je u središtu kultura, umesto neukusa i šunda! Verujem da će i dalje postojati ovakav kvalitetni program!

Bozic Gradimir

12-02-2013 17:22h
Uspeli ste da ugasite jedinu emisiju u kojoj nije bilo politike i stranaka. Uspeli ste da sklonite jedinog tv voditelja koji ume da govori
kao normalno ljudsko bice, bez stenjanja i skoncavanja, i koji ne ubedjuje sve vreme da on stvarno misli ... mislim ... `ajd da vidimo sta cete sledece da uspete.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: