Rada Manojlović i Milan Stanković: Tihi kraj i uteha na tuđem ramenu

5
Pevačica Rada Manojlović i njen kolega Milan Stanković uspeli su da mesec i po dana skrivaju informaciju o tome kako su rešili da okončaju svoju četiri i po godine dugu vezu
Rada Manojlović i Milan Stanković, Foto: Story press
Rada Manojlović i Milan Stanković, Foto: Story press

Romansa pevačice Radmile Manojlović (27) i njenog kolege Milana Stankovića (25) doživela je neslavan kraj. Sudeći po tvrdnjama njihovih prijatelja, dojučerašnji partneri rastali su se bez svađe i grubih reči pre mesec i po dana, nedugo nakon što su se u javnosti poslednji put pojavili na istom mestu i to na snimanju novogodišnjeg programa DM SAT televizije.

- I Milan i ja smo mladi, karijere su pred nama, a za brak i decu još ima vremena – rekla je tada  pevačica za emisiju Ekskluziv, ali i te prohladne novembarske večeri sama je došla na mesto snimanja, na splav Bolivud, dok je Stanković svoje muzičke deonice snimio tek nekoliko sati kasnije.

- Ništa ne požurujte, sve se odvija svojim tokom. Četiri i po godine u ljubavi naprosto su nam proletele – dodao je Stanković za pomenutu emisiju koja se emituje na TV Prva. Od tada, međutim, u javnosti više nije bilo zajedničkih istupa doskorašnjeg para, što je podgrejalo glasine o definitivnom razlazu kojem su navodno kumovale višemesečne svađe i razmirice iz kojih nisu uspevali da pronađu izlaz. Pojedini dnevni listovi otišli su korak dalje i tvrdili da je do raskida ovog donedavno skladnog emotivnog para dovelo neverstvo. Naime, Milana su spajali sa Nikolijom Jovanović (23), ćerkom Vesne Zmijanac, a pominje se da i Rada nije sedela skrštenih ruku i kako već ima novog, javnosti nepoznatog partnera s kojim je, kako se spekuliše, već izvesno vreme u bliskom odnosu. Mlade Zvezde Granda su nakon dolaska iz sela Četereže, odnosno Obrenovca, u Beograd, otpočele uspešne karijere, živeli su zajedno pod istim krovom i iznajmljivali stan na Vračaru ispred kojeg su ih često čekali paparaci. Nikada se, međutim, nije  šuškalo o rastanku ovog para sve do prošle nedelje kada je kao povod glasinama o raskidu poslužio i Milanov izlazak u provod s atraktivnom Nikolijom. Njena mama Vesna Zmijanac i Milan Stanković već duže vreme su bliski prijatelji, ali informacija o simpatijama između njega i Nikolije tek je nedavno dospela do medija. Mada su se ranije oboje trudili da naglase kako su tokom svoje veze prošli kroz brojna iskušenja i uspeli da prebrode sve prepreke, Rada i Milan sada imaju želju da kroz medijsku pompu oko svog raskida prođu što bezbolnije. Baš kao što su donedavno istinski branili svoj brižno građeni odnos…  

- Maksimalno uživamo u našoj ljubavi. Sva čula usredsredili smo jedno na drugo i zaista nas ne pogađa ništa što se o našoj vezi piše po medijima. Ako ste nas zaista uslikali zajedno, to samo znači da imate najbolji dokaz o tome koliko nam je lepo. Kada je ljubav jaka, kao što je Milanova i moja, tu emocionalnu silinu teško je opisati rečima – govorila je Manojlovićeva za Story u vreme strasne romanse sa plavokosim kolegom s kojim se retko kad pojavljivala u javnosti.

- Milan je osoba koja ima mnogo kvaliteta. Dobrota i čistota njegove duše su nešto što me uvek iznova osvaja. Da ne pominjem iskrenost, nežnost, duhovitost, inteligenciju, karakter, stav... Ma, sve kod njega mi se dopada – istakla je pevačica u jednom od intervjua za naš magazin dok sada, nakon kraha svoje najduže dosadašnje veze, ne želi da govori o razlozima raskida sa Milanom, a jednako nem na pitanja o svojoj intimi ostao je i njen bivši izabranik.

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker