Boris Novković 31. januara u klubu Kasina

0
Boris Novkovic , hrvatski kantautor i pop - rok izvođač 31. januara ekskluzivno nastupa u klubu Kasina na Terazijama.
Boris Novković, foto: Story pres
Boris Novković, foto: Story pres

Iako se već dve i po decenije bavi muzikom, popularni pevač Boris Novković i dalje neguje svoj mladalački duh - prepoznatljiv i jedinstven na  muzičkoj sceni naših prostora.

Posle niza koncerata u Sava Centru, Boris će pred vernom publikom u intimnijoj atmosferi izvesti svoje  mnogobrojne hitove - među kojima su i Kuda idu izgubljene devojke, Ajša, Dok svira radio, Jači od sudbine, U dobru i zlu, Vukovi umiru sami, Daleko, Plakat ću sutra, Elois...

 

Odrastao u jednoj od najuticajnijih muzičkih porodica Jugoslavije, Boris Novković je započeo karijeru sredinom osamdesetih godina prošlog veka. Velikim radom, upornošću i prepoznatim talentom, ostvario je svoj nezavisni muzički put i dokazao da je sam zaslužan za svoj uspeh. Nije želeo da mu otac - čuveni kompozitor Đorđe Novković - bude uzor,  već je svoju inspiraciju tražio u onome što je blisko njegovoj generaciji - Bitlsima, Brusu Springstinu, Djuran Djuranu... Sarađivao je sa drugim velikim zvezdama regionalne scene, kao sto su Tajči, Toni Cetinski, Severina, Leteći odred, Danijela.... Dobitik je nagrade Zlatna ptica i kristalna gitara za najtiražnijeg kantautora u Hrvatskoj.

Ne propustite sjajni nastup Borisa Novkovića u klubu Kasina na Terazijama  31. januara od  23 sata.

makonda-tracker