Danijela Jankov i Stefan Buzurović: Holivudska ljubav sa srećnim krajem

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

CILI SVIT

12-01-2013 16:17h
BAS SU KRASAN! OBOJE SU LIJEPI, ZGODNI I PAMETNI!

NikolaNS

12-01-2013 19:32h
Bas lepa prica, nek im je srecno! Voleo bih kad bi i meni se degodila takva ljubav :)

hromi daba

12-01-2013 19:45h
Tiho sam se nadao da ću osvojiti tvoje srce koje se činilo slobodnim, vredelo je čekati, udala si se krijući svoje lice od javnosti kao lopov ! Sada ću vene iseći na nekoliko mesta kako bi iz moga tela iscurila sva nakupljena gorčina. Ti se smej što si prevarila moje napaćeno srce. Daj mi majko iglicu i šarenog konca, da sašije rukicu izrezanog borca ! Šalim se Danijela, bilo je i vreme da staneš na ludi kamen, kako bi mi računali na tvoj razvod ako se ne udaš ?

wtf

12-01-2013 20:41h
Nije hte;la da prokomentarise, ali zato poslala sve slike ili zvala novine da slikaju... na tajnom vencanju...
E....

Sanja

14-01-2013 17:58h
a sto ne pisete o stefanovoj dugogodisnjoj vezi u kojoj je bio tik do vencanja?!

Sale

22-01-2013 20:27h
Sta je sa devojkom koju si izbacio iz stana posle 5 godina i nakon 3 nedelje se ozenio drugom?

Manja

25-01-2013 20:53h
Bolje bi bilo da odu na neko putovanje, nego sto potplacuju novinare da ih reklamiraju.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: