Danijela Jankov i Stefan Buzurović: Holivudska ljubav sa srećnim krajem

7
Mesec dana veze bilo je dovoljno voditeljki Danijela Jankov i glumcu Stefanu Buzuroviću da shvate kako im je samo ljubav dovoljna za sreću, pa su zato odlučili da u najstrožoj tajnosti razmene bračne zavete
Danijela i Stefan Buzurović, Foto: Privatna arhiva
Danijela i Stefan Buzurović, Foto: Privatna arhiva

U priči nalik na one prave holivudske, sa srećnim krajem, voditeljka emisije Exkluziv na Prvoj srpskoj televiziji, Danijela Jankov (31), izgovorila je sudbonosno da glumcu i jednom od domaćina emisije Tačno 9, Stefanu Buzuroviću (27). Njihova ljubav koja je planula i ovenčana brakom za manje od mesec dana, neupućenima deluje kao da se zapravo dogodila preko noći, ali istina je u stvari malo drugačija. Naime, još u osnovnoj školi Danijela je bila velika Stefanova simpatija, a posle toga prvi put ju je video u spotu Željka Joksimovića za pesmu Amajlija. Međutim, kako se tada nije desilo ništa više od dopadanja s njegove strane, budući da Danijela nije ni bila upućena u Stefanova osećanja, godine su donele rasplet ove ljubavne priče. Skoro svakodnevni susreti u hodnicima televizija gde oboje rade učinili su da ovaj podatak za atraktivnu voditeljku ne ostane tajna. Talentovani Beograđanin, poznat po ulozi u seriji Neki novi klinci, posle više od deset godina odvažio se da svojoj koleginici otkrije osećanja koja su vremenom dobijala na intenzitetu. Sudbina ili srećni splet okolnosti učinili su to da Stefanova iskrenost ne ostane samo na nivou mladalačke ljubavi i anegdote za prepričavanje. Danijela nije odolela ovakvom zavođenju, a već u prvim danima zabavljanja, kada je shvatila da se svaki put teško rastaje od svog mladića, uvidela je da je upravo on kao stvoren za nju. Strasti su se svaki dan rasplamsavale, pa partneri nisu oklevali i ubrzo su odlučili da svoje emocije krunišu pred matičarem.

Iako su se od starta trudili da svoju romansu sačuvaju što dalje od očiju javnosti, osećanja koje međusobno gaje nisu mogli da sakriju od svojih kolega na televiziji, pa su se na iznenađenje mnogih jednog dana na poslu pojavili sa burmama na rukama. Ovaj holivudski rasplet supružnici nisu uspeli da prikriju, a magazin Story ekskluzivno je otkrio  detalje i fotografije s njihove intimne svadbene ceremonije.

Za datum kada su jedno drugom izgovorili sudbonosno da, simbolično su odabrali 21. decembar 2012. godine, dan za kada je bio najavljivan smak sveta i završeno merenje vremena po majanskom kalendaru. Iako je tog dana za njih završena jedna životna etapa, srećni par nije se obazirao na priče o apokalipsi, već su odlučili da od tog čuvenog 21. decembra počne kalendar njihovog bračnog života i ljubavi koja će ih sigurno na najlepši mogući način pratiti u godinama koje dolaze.

Građanski čin venčanja Danijela i Stefan upriličili su u krugu najbližih članova porodice i prijatelja, u Opštini Stari grad. Atraktivna mlada je za ovu priliku odabrala elegantnu i modernu bež haljinu, preko koje je ponela crni sako, dok je mladoženja u farmericama, košulji i prsluku doprineo atmosferi originalnog filmskog venčanja. Voditeljka se na venčanju pred svojim najmilijima izjasnila da će svoje prezime Jankov zameniti Stefanovim, pa je od tog dana postala gospođa Buzurović. Lepa Danijela uvek je bila škrta na rečima kada je njen emotivni život u pitanju, a iako svakodnevno kroz emisiju Ekskluziv otkriva tajne iz sveta poznatih ličnosti, o svojoj novoj ljubavi i braku ni ovoga puta nije želela mnogo da priča. Ipak, njene oči nisu mogle da sakriju sreću koju trenutno crpe u zagrljaju svog supruga.

- Ne volim da pričam o sebi, reći ću vam samo da se to dogodilo - pokušala je Danijela samo za Story da dočara prasak ljubavi koja ju je obuzela i to je njen jedini komentar na pitanje kako se desila ljubav sa Stefanom, a i njen dragi samo je potvrdio emotivnu sagu koja ga je ispunila.

- Sve je to rock n'roll - prokomentarisao je Buzurović koji je nakon završene srednje medicinske škole, diplomirao na Akademiji umetnosti u klasi Predraga Ejdusa, a trenutno igra u više od deset predstava u beogradskim pozorištima, dok je širi auditorijum bio u prilici da ga prati i kroz uloge u serijama Vojna akademija i Miris kiše na Balkanu koje su se emitovale na RTS-u. Očigledno je da Danijeli i Stefanu nisu potrebne reči koje bi svedočile o njihovoj sreći ili možda nisu u stanju da pronađu pravi način kako bi opisali ljubav koja im se dogodila.

 

Danilo Mašojević

 

 

makonda-tracker