Životna priča- Zlata Petković: Tragičan, kratak i bolan poslednji životni komad

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

ANA VRANIC GAJIC

24-12-2012 15:10h
Zena koja je ostavila trag u nasoj kinematografiji. Divnog senzibiliteta, prefinjene lepote, rafiniranosti, dara za umetnost i dragosti i ljubavi koje se definitivno prepoznaju. Nazalost kratak ali vredan boravak na saru zemaljskom. Trag i pecat je Zlata ostavila. Nama koji prepoznajemo i deci kojoj je majka jedina i svetinja.

biljana

04-01-2013 02:05h
Svako rodjenje je pocetak smrti .... za zivota je uspela da ostavi trag u nama svima i zato nas je sve nas koji smo joj se divili , vest o njenoj smrti iznenadila...

Haris

18-02-2014 11:21h
Nisam znao da je i ova glumica umrla, i da ni ona nije više među žiivma, dok nisam napiso ovo njezino ime, i dok nisam pročito ovo sve o njoj. Ja sam mislio da će manje toga nešto napisati se o njoj, kad ono nije. Evo sad ja nju ponovo gledam u ovoj seriji:"Povratak otpisanih". Samo, kako sam ja ovo i skonto, ona je pretprošle godine umrla. Ne znam samo kako ja to dosada nisam znao za to. Ne mogu sad da se sjetim, da li su mediji objavili ovu njezinu smrt. Baš je ona dobro glumila u ovoj seriji, koja se sada ponovo prikazuje na RTS-u. Možda sam ja nju gledo i u ovoj seriji:"Selo gori", pošto vidim da je ona i u toj seriji glumila, jer sam ja gledo i tu seriju, dok se ona prikazivala na ovoj jednoj našoj televiziji. Šteta je samo što je više nećemo moči viđati u nekim drugim serijama. Samo, kako sam ja vidio, ona nije nešto dosada puno snimila tih serija, a i filmova. Jedino je sada možemo viđati u ovim nekim par serijama koja je ona njih dosada snimila.

Maki

07-11-2023 05:37h
@Haris
Lice koliko si ti retardiran. Da li si procitao, nakon sto si istipkao, ovu svoju nebulozu?

šetač

30-11-2016 09:51h
Za mene je ona Mariji otpisanih i Lepa iz Grlom u jagode. Šteta mogla je da ima i izuzetno uspešnu karijeru, mislim mogla je da glumi više, važno je da je ona zadovoljna.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: