Marijana Mićić: Raskid bez skandala

0
Iako su se pre godinu dana uoči Nove godine Marijana Mićić i Ognjen Milunović pomirili, voditeljka je nedavno stavila tačku na ovu vezu i više ne razmišlja o nastavku romanse
Marijana Mićić: Foto: Story press
Marijana Mićić: Foto: Story press

Ne tako retki obrti u emotivnom životu voditeljke Marijane Mićić (29) dokaz su da ova zgodna Beograđanka u ljubavi ne pristaje na kompromise. Po principu sve ili ništa, pre dve godine potpuno se predala osećanjima i dopustila da joj sugrađanin Ognjen Milunović (32) zarobi srce. Početkom prošlog decembra oni su međutim zamrzli svoju vezu da bi se potom, uoči dočeka najluđe noći koju su proslavili zajedno, pomirili. Ovoga puta, njihova emotivna bajka raspršila se još sa prvim hladnim danima ne sačekavši ni snežne pahulje. Romansu su okončali pre dva meseca i sudeći po tome što trenutno ne kontaktiraju, do pomirenja će teško doći. Baš kao u u duetskoj pesmi Severine Vučković i Borisa Novkovića, Marijana i Ognjen svojim prijateljima na pitanja o raskidu odgovaraju stihom: Zar je važno ko je kriv. Ne osuđuju jedno drugo, ali nisu bili sigurni u zajedničku srećnu budućnost što je, kako saznajemo, jedini razlog rastanka. Uzaludni su zato ponovni pokušaji Ognjenove još zakonite supruge, frizerke Jasne Milunović, da okalja voditeljkino ime i predstavi je kao nemoralnu i psihički labilnu osobu. Marijana je svoje ciljeve odavno jasno odredila i sigurna je da neće biti pomirenja sa Ognjenom. Šuška se međutim kako je on u međuvremenu odlučio da istraje u pokušajima da što pre okonča brakorazvodnu parnicu započetu u januaru ove godine kako bi zauvek odagnao duhove emotivne prošlosti i okrenuo se novom životnom poglavlju u kom će možda ponovo biti prostora za vezu sa voditeljkom Dnevnog magazina na TV B92. Postupak pred sudom i dalje traje i Milunović je, barem na papiru, još oženjen.

- Ne bih da dajem izjave jer nisam javna ličnost. To džentlmenski ostavljam Marijani - rekao nam je Ognjen čija bivša devojka kao i obično marljivo ispunjava svoje poslovne obaveze kao voditeljka popularne kolažne emisije u produkciji svoje matične kuće Emotion, a trenutna stagnacija u ljubavi nimalo ne utiče na njenu kreativnost.

- Ni do sada nisam govorila o svom emotivnom životu, pa će tako ostati i ubuduće. Ono što mogu da potvrdim jeste kako su jedino vaše informacije o mom ljubavnom životu uvek bile proverene i tačne - kratko je komentarisala Marijana u telefonskom razgovoru za Story. Njen doskorašnji izabranik oženio se početkom 2007. godine, nakon što je dobio ćerku Ivu. Brak je, kako kažu njegovi bliski prijatelji, sklopio samo u opštini. Nedugo pošto mu se pre dve i po godine rodio sin Ivan, Ognjen je shvatio da u toj zajednici više nema ljubavi i rešio je da se raziđe sa Jasnom. Pošto nije želeo da pravi nagle rezove, odluku o definitivnom razlazu prepustio je supruzi koja se u više navrata iseljavala i useljavala u porodični dom. Pre dve godine je, međutim, upoznao Marijanu u koju se strasno zaljubio i koja je zarobila njegovo srce. Tu vezu Jasna Milunović je godinu dana posmatrala ćutke sve dok se u javnosti nije pojavila prva zajednička fotografija zaljubljenog para koji se nije obazirao na formalno još važeći brak. Tada je Ognjenova zakonita žena počela da daje intervjue za pojedine tabloide konstantno se predstavljajući kao profesor hemije, iako kao frizerka drži praktičnu nastavu u Srednjoj frizersko-kozmetičarskoj školi na Dušanovcu.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker