Nataša Bekvalac: Nije mi dovoljan samo gram ljubavi

1
Pop zvezda Nataša Bekvalac niže nove poslovne uspehe i ističe da njena romansa sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem nije ustalasana pričama o navodnom raskidu
Nataša Bekvalac, Foto: Boris Zec
Nataša Bekvalac, Foto: Boris Zec

U jeku priča o navodnom raskidu sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem (24), pop zvezda Nataša Bekvalac (32) nema vremena da se osvrće i demantuje tračeve. To što povremeno, kao i svaka druga žena, ima nesuglasica u odnosu sa svojim partnerom, navelo je pojedine medije da iskonstruišu priču o tome da je njihovoj ljubavi došao kraj. Ona se, međutim, ne bavi svakim komentarima jednog dela javnog mnjenja koje je predstavlja kao skandaloznu osobu. Živi prilično miran i ustaljen život, čiju monotoniju povremeno naruši provokativnim poslovnim potezima, a poslednji u nizu je spot za singl Gram ljubavi koji najavljuje njen novi album. Njegov scenario asocira na carstvo greha u kojem se fatalna plavuša odlično snašla. Ali, za razliku od crvene jabuke zbog koje su Adam i Eva prognani iz raja, pevačici su u ekranizovanoj numeri kao rekvizit poslužile crne jabuke.

- Naterala bih muškarca i da je pojede, a ne samo da ubere jabuku – rekla je Nataša na snimanju spota i nastavila.

- Nije mi dovoljan samo gram ljubavi jer u životu imam mnogo više od toga – kroz osmeh je istakla pevačica koju nisu pogodili ni tračevi o tome da joj je veza na prvom ispitu zbog razdvojenosti kojoj će uskoro biti izloženi. Ona, naime, razmišlja da se vrati u rodni Novi Sad, a čeka je i američka turneja, dok Vuksanović ima ispitne obaveze u Solunu, gde je na master studijama.

- Znam da je to jedna od onih tema koja ljude mnogo zanima, ali u mojoj vezi je mirno more – istakla je Nataša prilikom gostovanja u Leskovcu, održanom samo nekoliko dana pre nego što je u produkciji IDJ videos i pod rediteljskom palicom Đorđa Trbovića snimila spot za singl od kojeg mnogo očekuje.

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker