Domaći tim predvođen Danijelom Dimitovskom i Mirjanom Udovičić na svetskom Elite Model Look finalu

0
Finale najprestižnijeg takmičenja za modele na svetu, Elite Model Look održano je u subotu 1. decembra u Šangaju. Na 29. finalnoj večeri pobedila je predstavnica Francuske Marilhea Peillard . Predstavnica Srbije Marta Milanović kao i predstavnica Crne Gore Vla

Veliki modno – muzičko – scenski  spektakl uveličale su zvezde Džesi Džej i Bob Sinkler. Za dva sata, koliko je trajao šou, Džesi Džej je promenila tri spektakularna kostima i otpevala tri numere, među kojima i svoj najveći hit Domino.

- Ovo je za mene bilo jedinstveno iskustvo, provela sam se predivno, upoznala devojke iz čitavog sveta, a ono što je najvažnije uskoro me čeka put u London i početak moje svetske karijere – rekla nam je Marta Milanović iz Beograda.

 

- Put u Šangaj je nešto što ću pamtiti celog života, jer je ovo ujedno bilo i moje prvo putovanje u inostranstvo. Oduševila sam se zvezdom Džesi Džej, čije hitove obožavam – kaže Vladana.

Direktorke modne agencije Models Inc. – Elite Model Look Danijela Dimitrovska Amidžić i Mirjana Udovičić takođe su prisustvovale pripremama kao i samom modnom spektaklu u Kini, i vratile su se veoma ponosne na devojke:

- Ovo je drugi put da sam u Šangaju, s tim što sam prvi put bila kao Elite Model Look pobednica, a ovoga puta sam bila u ulozi agenta. Jako sam ponosna na Martu i Vladanu i uspeh koji su one postigle na ovom izboru. Ono što je najvažnije, to je da su primećene od strane najboljih svetskih agenata, kao i to da su potpisale ugovore sa najjačim svetskim agencijama. Martu i Vladanu uskoro očekuje put u inostranstvo i početak njihovih svetskih karijera – rekla je Danijela Dimitrovska Amidžić, topmodel i suvlasnig agencije Models Inc.-Elite Model Look.

Sličnog utiska je i Mirjana Udovičić, jedan od prvih agenata na našim prostorima i suvlasnica agencije Models Inc. – Elite Model Look:

- Presrećna sam zbog ugovora i komentara koje smo dobili od vodećih ljudi modne industrije, jer to garantuje uspešne karijere Marti i Vladani. Sada sa sigurnošću možemo da istaknemo da su pred nama dva buduća top modela.

 

 

makonda-tracker