Nataša Bekvalac: Moj život je konačno savršen

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

sara

24-11-2012 18:15h
koga briga!!???? ne smaraj natasa vise!

Sandra

24-11-2012 18:21h
Prelepa je!

hromi daba

25-11-2012 16:48h
Rekonektovana Nataša Bekvalac svojim stereotipnim intervjuem podstiče na razmišljanje, dvoličnost i krajnja neiskrenost su objektivno njeni govorni atributi. Sve opaske koje je davala tokom boravka na raznim turističkim destinacijama upućuju na njenu nekorektnost. Nedostaje joj samokritičnost, objektivnost, nitko je nije osuđivao, a da ona nije plasirala materijal koji je tražio pogodno tle. Nikoga se ona ne plaši, njena anaksioznost proizlazi iz gluposti koje je radila. Dali joj je potrebna priča kako je odlazila na orgijanje u Hrvatsku i da je bila veoma dobro plaćena ?! Jednoga dana će je ćerka upitati "Mama jeli to istina" ? Njen novosadski fan tim je potvrdio pisanje "Pressa" i odjedom pati od anaksioznosti ?!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: