Nataša Bekvalac: Moj život je konačno savršen

3
Nakon četiri meseca neoglašavanja u medijima koji su pomno pratili njenu vezu sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem, pop zvezda Nataša Bekvalac vratila se na scenu ozarena. Iako u potpunosti srećna, ne poriče kako joj je razvod ipak najveći životni neuspeh
Nataša Bekvalac, Foto: Ivo Martinović
Nataša Bekvalac, Foto: Ivo Martinović

Iako je u medijskoj ilegali provela puna tri i po meseca, pop zvezda Nataša Bekvalac (32) i u tom periodu konstantno je bila pod budnim okom javnosti. Praćen je svaki korak u njenom privatnim, ali i poslovnom životu. Iako joj se u ovom periodu nisu dešavale burne i neočekivane promene, čini se kako je konačno složila kockice u svojoj svakodnevici.

Nedavno se, po hitnom nalogu lekara, podvrgla operaciji zamene silikonskih implantata koji su iste veličine kao i prethodni, a takođe je uklonila i ožiljak od carskog reza kada je pre skoro šest godina na svet donela svoju mezimicu. Ovih dana je, međutim, osim njenog novog singla Bezgrešna i operacije grudi koja je zainteresovala javnost, aktuelna i priča o tome kako se plavokosa Novosađanka posvetila rekonekciji. To je jedinstvena nova metoda izlečenja čiji se rezultati proučavaju u bolnicama i na univerzitetima širom sveta, a naučnici pretpostavljaju da takozvane frekvencije rekonekcije koju sprovodi posebno edukovan terapeut, mogu da pomognu u eliminisanju bolesti na fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom nivou.

Rekonekcija se tako i na Natašinom primeru pokazala značajnijom od klasičnog energetskog isceljivanja, budući da je odlučila da se zahvaljujući njoj oslobodi anksioznosti, svih strahova, ali i poveća svoju kreativnost. Prijatelji atraktivne pevačice stoga ovih dana zbijaju šale na njen račun govoreći joj kako je singl Bezgrešna autobiografski tek otkako se rekonektovala i organizam vratila u ravnotežu. Istina, iako se pisalo drugačije, njen emotivni život prilično je stabilan već pola godine, koliko se zabavlja sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem (24), sa kojim je tokom leta provela nekoliko romantičnih nedelja u raznim evropskim letovalištima. Ipak, svakako je najzadovoljnijom čini sreća i bezbrižno odrastanje ćerke Hane (5,5) od iduće godine đaka prvaka. Pre šest meseci, Nataša se sa svojom devojčicom odselila iz Novog Sada i započela život na novoj adresi u samom centru prestonice, u zajednici sa mlađom sestrom Kristinom (27) i njenom ćerkom Petrom (3), a nije izostala ni svesrdna pomoć roditelja i podrška starije sestre Dragane, naročito u onim manje lepim trenucima od kojih je jedan nedavni pokušaj medija da je zavade sa bivšim suprugom Danilom Ikodinovićem (36) sa kojim je zarad sreće zajedničkog deteta i nakon razvoda ostala u korektnim odnosima.

- Živim normalnim, ali nimalo lakim i jednostavnim životom. Pravim greške, kao i svaki drugi čovek, s tom razlikom što, kada je o meni reč, svako misli kako sebi može dati za pravo da mi sudi.

Protekle godine bile su za mene veoma teške, ali najveći zadatak bio mi je da zaštitim svoje dete od nimalo lakog životnog perioda kroz koji smo zajedno prolazile - iskrena je pevačica.

- I danas, najvećim životnim neuspehom smatram svoj razvod. Ali, imam predivnu, zdravu porodicu, ljubav, posao koji volim, ljude koji obožavaju moju muziku i to me čini srećnom ženom - kaže Nataša, u potpunosti posvećena svojoj karijeri i radu na novom albumu na kome će pod uticajem letovanja na Ibici dominirati elektronski zvuk, a koji najavljuje singl Bezgrešna čije je stihove Zagrli me ili udari, meni je isto, to su tvoji dodiri. Ljubi me, za sve sam druge pogrešna. Ljubi me, samo za tebe prava sam, bezgrešna - premijerno otpevala na svom nastupu u Magacinu, a mnogi su ih, po običaju, identifikovali sa njenim intimnim životom.

Da se privatni i poslovni odnos, na zadovoljstvo svih aktera, najbolje prepliću, a poslovni uspeh postaje deo porodične manufakture, Nataša se uverila i kada se na nedavnom fotosešnu slikala u glamuroznim haljinama svoje sestre Kristine Bekvalac koja sve ozbiljnije počinje da se bavi modnim dizajnom, dok je njen bivši suprug Ivo Martinović, autor fotografija.

Pevačicin dečko, maneken Vlada Vuksanović, bio joj je svojevremeno partner u spotu za singl Pozitivna i zanosno je koketirao sa njom pred kamerama, a gotovo vidljive ljubavne iskre još letos na snimanju bilo je nemoguće sakriti.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker