Prvi glas Srbije - Iz takmičenja je ispao Dejan Krstović Meda

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

sladjana

18-11-2012 22:51h
A ja bih bas volela da Vlado komponuje za Bozovicku pesmu za Evrosong kao pandam onoj dosadnoj i naduvanoj Cazimovki.Dajmo sansu mladima da nas pretstavljaju pa nece zaboga albanska metresa da bude ispred Srbije.

ZOJIN FAN

18-11-2012 21:03h
Pozdrav,samo bih skrenula paznju da je nadimak Zoranu Stanicu iz prvog glasa ZOJA a ne ZOKI. Hvala
Pozdrav...uz ZOJU SMO!

Hana M.

19-11-2012 12:49h
Zaprepašćena sam ponovnim izborom Andrije Miloševića za voditelja ovog programa.Kao da se nismo dovoljno nagledali i naslušali njegovih ispraznih i neinventivnih komentara i upadica posle svakog nastupa takmičara.A tek ono neartikulisano smejanje bez povoda i osnova,glas kojim urliče i blesavi se najblaže rečeno,najave imena svakog izvodjača sa potpuno blesavom intonacijom,dikcijom ,ma gotovo da nema stvari koju je uradio kako treba i valjano.
SRAMOTA za Prvu srpsku televiziju ,ali i svaku televiziju koja se osloni na takvog voditelja koji je uz to i vrlo loš glumac.Svugde se gura ,svugde ga ima ,što još više pojačava utisak da je reč o čoveku koji samo juri za novcem.Pri tom, njegove glumačke(ne)sposobnosti dolaze sve više do izražaja i, kada u trenucima odluke žirija i uopšte glasanja ,želeći da stvori nekakvu dramatičnost ,to radi toliko neuko da ubija draž gledanja ovog,inače veoma zanimljivog muzičkog takmičenja.
I na kraju ,nameće se pitanje : da li je moguće da nije bilo nijednog srpskog glumca ,voditelja koji bi učinio ovaj šou potpunijim i kvalitetnijim,bar kad je o ovom segmentu reč.Andrija Milošević,tzv.glumac i voditelj je svaki put pokvario opšti utisak i bilo ga je veoma naporno gledati i slušati.
Dobronamerni savet produkciji:MENJAJTE ovog čoveka što pre,pokvariće vam serijal ubuduće !

Dragoslava

18-11-2012 15:02h
Propustili ste fotografiju, a i samu Nevenu Bozovic!

ana

11-01-2013 13:23h
svića mi se žiri a mislim i da će zoran stanić ili sara ili nevena neko od njih 3 biti pobednik
andrija milošević je smor živi kuku meni ovaj moj moj propade to mu je zastarela fora i vrapci su je naučili mislim da se njemu nesvićaju takmičari
šta mislite koće pobediti u prvom glasu ja mislim da će neko d onih kojih sam nabrojala
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: