Miki Perić: Sa suprugom se najlepše smejem

0
Prvu godišnjicu braka supružnici Snežana Matić-Perić i Miki Perić proslavili su na romantičnom putovanju kroz Kijev i Cirih gde su jedno drugo obasipali nežnostima i iznenađenjima
Miki Perić, Foto: Privatna arhiva
Miki Perić, Foto: Privatna arhiva

Posle prvih trista šezdeset pet dana bračnog života, multimedijalni umetnik Miroslav-Miki Perić (35) i njegova supruga Snežana Matić Perić (39) još se vole istim žarom i jedno drugom čine život uzbudljivim. Za prvu godišnjicu braka 25. septembra otisnuli su se na neobično putovanje po Ukrajini i Švajcarskoj i tokom tri nedelje svakodnevno su slavili  svoju ljubav.

- Snežana je puna poštovanja i to je divno. Ona je prva žena u mom životu koja ne meša posao i ljubav i vrlo brzo posle upoznavanja shvatio sam da sam našao osobu s kojom mogu da se zabavljam i uživam. Kada s nekim možeš da se smeješ, to je zaista čarobno. Imamo savršen odnos – kaže Miki i otpočinje priču o svom ljubavnom putešestviju.

- Snežana je ranije živela u Kijevu i mogla je mnogo toga da mi pokaže. Zaista sam oduševljen gradom i Ukrajina mi je ostala u prelepom sećanju. Tamo smo proveli nedelju dana, a prijatna atmosfera i dobri restorani doprineli su da se savršeno provedemo. Veoma mi se dopalo i to što glavni, a ujedno i najveći grad u Ukrajini ima mnogo zelenih površina, a legendarni drvoredi kestena ostavili su me bez reči – kaže umetnik koji se sa svojom izabranicom naknadno uputio u Cirih.

 

- U Cirihu smo zaista uživali. Posebno nam se dopalo jezero, gde sam i organizovao iznenađenje za Snežanu. Osmislio sam izlet do Ciriškog jezera u predvečerje i bilo je zaista romantično – ističe Miki koga uskoro očekuje objavljivanje novog albuma na kome sarađuje sa svojim kumom Zoranom Radetićem, ali i drugi veliki televizijski projekti.

 

Ksenija Konić

makonda-tracker