Danijela Dimitrovska-Amidžić i Ognjen Amidžić: Nestrpljivo čekamo bebu

1
Supružnici Danijela Dimitrovska-Amidžić i Ognjen Amidžić ne kriju da se često glasno svađaju, još burnije mire, ali i strasno vole. Jedno uz drugo ostvarili su dugo sanjane snove, osim još jednog: da dobiju potomstvo
 Danijela Dimitrovska-Amidžić i Ognjen Amidžić, Foto: Luka Šarac
Danijela Dimitrovska-Amidžić i Ognjen Amidžić, Foto: Luka Šarac

Život Danijele Dimitrovske Amidžić (25) i Ognjena Amidžića (37) ponajviše čine smeh, šale, bes, pomirenja… Ali, u svakoj od onih glasnih svađa koje vode ka obaveznom pomirenju, utkana je ogromna ljubav koja se među njima rodila pre skoro dve i po godine. U njihovom odnosu nije se promenilo mnogo toga otkako od maja prošle godine jedno drugo zovu supružnicima jer se i dalje, kada Danijelu obaveze vode na daleka poslovna putovanja, rastaju poput tinejdžera, ali i isto tako strasno sastaju u svom zajedničkom domu u kome jedino nedostaje prinova kako bi njihova sreća bila kompletna.  Zato popularni voditelj i njegova supruga, top model i jedna od suvlasnica modne agencije Models Inc. Elite Model Look nestrpljivo iščekuju ulogu roditelja. 


Story: Šta se u vašem zajedničkom životu promenilo otkako ste se venčali? 
Ognjen: Provodimo više vremena zajedno, postali smo bliskiji i ljubav među nama je ojačala.
Danijela: Ne bih da ponavljam Ognjenove reči, ali zaista je tako. Nekako smo bliskiji i kao da je sam čin venčanja ojačao našu ljubav.


Story: Ko u vašem domu vodi glavnu reč i čija je poslednja?
Ognjen: Moja je poslednja i glasi: Tako je ljubavi!
Danijela: Istina! (Smeh)


Story: Šta vas najpre iznervira kod ovog drugog i kažete li ponekad u svađi: Šta mi je ovo trebalo?
Ognjen: Normalno je da ima stvari koje me ponekad iznerviraju, ali ništa toliko da bih se zapitao: Šta mi je ovo trebalo.
Danijela: Još nije desilo da se zapitam tako nešto i nadam se da neću često biti u takvim situacijama.


Story: Ko je glasniji kada se svađate?
Ognjen: Ipak sam ja muškarčina i kada dreknem, njoj se sledi krv u žilama. Umem da planem, ali se i vrlo brzo izvinim.
Danijela: (Smeh) Oboje smo temperamentni i kada se raspravljamo, vrlo smo glasni. Ali, Ognjen je taj koji se brže izvinjava, meni ipak treba malo više vremena za to.


Story: Danijela, nedavno ste rekli kako vas Ognjen izluđuje kada je aljkav. Jeste li već počeli da sprovodite vaspitne mere?
Danijela: Nisam mislila na aljkavost, on je samo neuredan, a daleko od toga da je aljkav. On se zaista trudi da to promeni i ja to cenim.


Story: Polazi li vam za rukom da ga privolite vašem režimu ishrane ili vežbanju? Smeta li vam kada primetite da ima neki kilogram viška?
Danijela: Ja nemam specijalni režim ishrane jer redovno treniram. Što se treninga tiče, tu je situacija kritična i moram da ga teram da ide na treninge jer stalno traži neki izgovor.


Story: Kažu da supružnici vremenom počinju da liče jedno na drugo. Jeste li do sada primetili neku svoju osobinu kod ovog drugog?
Ognjen: Meni sve više pričaju da sam se prolepšao i kako imam manekenski hod i držanje.
Danijela: Zato mi je i postao velika konkurencija. (Smeh) Ima istine u tome i primećujem promene u gestikulaciji i načinu govora više nego u nekim osobinama.


Story: Ognjene, pomaže li vam vaš smisao za humor kada se naljuti na vas?
Ognjen: Jako je teško odobrovoljiti moju suprugu kada se baš naljuti. Mnogo toga sam probao, ali ništa ne pali, osim mog tajnog oružja.

 

Story: Možete li da kažete da ste jedno drugo promenili?
Danijela i Ognjen: Normalno je da partneri utiču jedno na drugo, a najbolje je kada to čine na pozitivan način.


Story: Kako ste podelili kućne poslove?
Ognjen: Ja sam zadužen za nabavku, izbacivanje đubreta i slaganje svojih stvari.
Danijela: Eto lepo sam vam rekla da se baš trudi, a ja radim sve ostalo.


Story: Dozvoljavate li jedno drugom muško, odnosno žensko društvo i povremene izlaske do duboko u noć?
Ognjen: Moje poverenje u Danijelu je ogromno i apsolutno joj je sve dozvoljeno. A sad, što je vezana lisicama za radijator i u telefonu ima samo ženske kontakte - to je njen izbor. (Smeh)
Danijela: (Smeh) Ognjen nam je malo vrcav. Društvo je društvo sve dok je normalno, a iskreno nemam vremena da brojim muškarce i žene i to proveravam.


Story: Planirate li potomstvo? I šta mislite ko će od vas dvoje biti pažljiviji, a ko brižniji roditelj?
Ognjen: Naravno da planiramo, to je najlepša stvar na svetu. Mislim da će Danijela biti pažljivija, a ja brižniji i jedva čekam da se uverim u to.
Danijela: Jedva čekam da se ostvarim u ulozi roditelja, ali ne volim unapred da pričam o tome.


Story: Ognjene, smetaju li vam Danijelina stalna putovanja? Kako se nosite sa suprugom na službenom putu?
Ognjen: To je sastavni deo njenog posla i navikao sam na to da mora da putuje. Volim da je što kraće odsutna i sve teže mi pada razdvojenost.


Story: Ko se od vas dvoje bolje slaže sa porodicom ovog drugog? I da li češće odlazite u Šabac ili u Požarevac?
Danijela i Ognjen: Svi se odlično slažemo, ne merimo gde češće odlazimo. Trudimo se da se sa svima viđamo što više.


Story: Danijela, kada imate kastinge u agenciji, da li vam Ognjen pomaže i u kojoj meri?
Danijela: Ognjen mi je velika podrška i njegove savete rado slušam. Inače, Models Inc. Elite Model Look  agencija usmerena je na otkrivanje talentovanih mladih devojaka i razvijanja njihovog potencijala do maksimuma kako bi se na najbolji način pripremile za posao u modnoj industriji. To je jedinstvena agencija na prostoru bivše Jugoslavije jer je pored mene vode supermodel Marija Vujović Vukčević i Mirjana Udovičić, jedna od prvih i najboljih modnih agenata na ovim prostorima. Za svoje modele organizujemo internacionalne kastinge u Beogradu i dovodimo inostrane skaute. Bliži nam se i veliki kasting za nova lica u subotu, 10. novembra u 13 sati u klubu Sova.


Story: Ognjene, a da li vama supruga pomaže pri izboru gostiju za emisiju Amidži šou?
Ognjen: Danijela je moj najozbiljniji kritičar i mnogo mi pomaže. Ukazuje mi na dobre stvari i ne dozvoljava da odlutam sa svojim ludostima. 

Mirjana M. Višnjić

makonda-tracker