Kako su se poznati proveli na Story Party Celebrities Only 2012

0
Naši dragi prijatelji sa javne scene i ove godine nisu štedeli reči hvale o našem partyju, ali i srdačne čestitke i želje da se još decenijama lepo družimo. Pročitajte šta su rekli Tijana Dapčević, Miki Perić, Marijana Mićić i Nikolina Pišek
Tijana Dapčević, foto: Story press
Tijana Dapčević, foto: Story press

- Provela sam se ludo i nezaboravno, kao i svake godine. Atmosfera je bila veoma opuštena, verovatno zbog ležernijeg dres koda, pa nam je očigledno svima laknulo. Nakon što sam vam otpevala pesmu Happy Birthday, poželela sam da zajedno dočekamo 77. rođendan, da budete i dalje originalni i veoma čitani - rekla je Tijana.

- U Storyju rade divni ljudi koji su organizovali fenomenalan party. Želim vam da izlazite bar još sto godina! Moja supruga Snežana i ja odlično smo se proveli. Uživali smo u opuštenoj atmosferi, ali i u druženju sa prijateljima koje dugo nismo videli. - prokomentarisao je Miki Perić naš glamurozni rođendan.

Marijana Mićić:

- Zabavljala sam se u društvu žena koje obožavam i odlično sam se provela. Bilo je prelepo.

- Ovoga puta na Storyjevoj zabavi bilo je kratko ali slatko, budući da sam stigla nešto kasnije u odnosu na većinu zvanica. - rekla je Nikolina.

makonda-tracker