Antonina Petković na reviji Vivijen Vestvud

0
Mlada nada agencije Models Inc. krupnim koracima osvaja Pariz
Antonina Petković
Antonina Petković

Antonina Petković, šesnaestogodišnja Čačanka, nalazi se na nedelji mode u Parizu, gde je radila brojne revije poput Vivijen Vestvud, Paule Ka... Zapažena je od strane modnih kuća Givenchy, Valentino, Chloe. Antonina je u Parizu oduševila dizajnere i fotografe, koji su hvalili njenu lepotu i energiju, moć transformacije, a čak je nazivaju naslednicom Danijele Dimitrovske. Danijela je, inače, pored top modela Marije Vujović i dugogodišnjeg agenta svetskih top modela Mirjane Udovičić, vlasnica modne agencije Models Inc.- Elite Model Look, koja zastupa Antoninu.

- Prezadovoljna sam i presrećna što sam radila za tako veliko ime kao što je Vivijen Vestvud. Ona je fenomenalna! Jako sam zahvalna svojoj matičnoj agenciji koja mi je sve ovo omogućila. Pripremala sam se celo leto za nedelju mode u Parizu i sve instrukcije i saveti direktorke Danijele Dimitrovkse Amidžić, koja je sve ovo prošla su i te kako urodili plodom!- rekla je Antonina.

Revija britanske dizajnerke Vivijen Vestvu, bila je jedna od najzapaženijih na nedelji mode. Održana je u britanskoj ambasadi u Parizu, a zvanice su, pored visokih diplomata i britanskog ambasadora u Francuskoj Sir Pitera Riketsa, bile i brojne poznate ličnosti kako francuske, tako i svetske javne scene. Specijalna gošća je bila i mlada Džordžija Mej Džeger, ćerka Mika Džegera i supermodela Džeri Hal, koja je inače zaštitno lice kolekcije nakita Vivijen Vestvud.

Danijela Dimitrovska se trenutno nalazi u Americi, gde je otputovala zbog poslovnih obaveza, odmah  nakon uspešno završenih finala Elite Model Look izbora za Srbiju i za Crnu Goru, a koje je organizovala Models Inc. agencija.

- Presrećna sam i ponosna na Antoninine uspehe. Volela bih da, uz našu podršku i profesionalne savete, izgradi karijeru o kakvoj sanja, jer u njoj vidim sebe u tim godinama. Znam koliko je meni tada značila podrška Mirjane Udovičić, tako da se i ja lično i čitav tim maksimalno angažujemo oko naših novih lica i modela.

 

makonda-tracker