Rada Manojlović: Oslobodila sam se sramežljivosti

1
Pevačica Rada Manojlović kaže da se u četvoroipogodišnjoj skladnoj vezi sa svojim kolegom Milanom Stankovićem oprostila od predrasuda i postala sigurnija u sebe
Rada Manojlović, Foto:  Dragan Gojić
Rada Manojlović, Foto: Dragan Gojić

Nakon što je svog dečka, pevača Milana Stankovića (24), nedavno bodrila na muzičkom festivalu Banja 2012 u Vrnjačkoj Banji, atraktivna pevačica Radmila Manojlović (26) zaputila se u Crnu Goru gde je na plaži Jaz snimila spot za svoju novu pesmu S mora na planine. Ipak, ono što je u ovoj priči nesvakidašnje jeste činjenica da je nekada sramežljiva pevačica konačno pokazala svoje zanosne obline pred kamerama, čega se ranije stidela.

- Nemam problema sa kilažom i za to je najzaslužnija genetika, a onda verovatno i svakodnevni nastupi koji su mi bukvalno zamena za trening. Kada kažem da ne treniram, niko mi ne veruje, mada imam jedan trik koji mi pomaže da imam trbušnjake bez vežbanja, a to je da non-stop držim zategnute mišiće stomaka. I to stalno radim, po ceo dan. Moguće da je to dovelo do vidljivih mišića jer zaista ništa drugo od vežbi ne praktikujem – kaže Rada i otkriva da li su joj saveti njenog dečka pomogli da se oslobodi sramežljivosti koja je bila karakteristična za njene muzičke početke.

- Rado prihvatam Milanove  savete, budući da je on neko ko i te kako ima stila. U pogledu sramežljivosti mislim da mi je najviše pomoglo iskustvo jer sam već pet godina pred kamerama, pa bi bilo glupo da i dalje imam tremu kao na početku, ali priznajem da se nisam prijatno osećala dok sam bila golišava u spotu. Ne volim da se tako u kupaćem kostimu uvijam i glumim pred kamerama, ali olakšavajuća okolnost bilo je to što smo bili na plaži pa nisam bila jedina – ističe lepa brineta koja ne krije da s vremena na vreme ima problema sa viškom kilograma.

- Prošle godine imala sam probleme sa kilažom. Reč je o tri, četiri kilograma viška koje sam eliminisala tako što sam izbacila hleb na dve nedelje, dok nisam došla do željene težine. Generalno, ja sam od onih osoba koje kada malo slabije jedu, brzo gube kilograme. Posle te moje dijete bez hleba nastavila sam najnormalnije da jedem i još nisam povratila nijedan kilogram – priča pevačica koja i dalje nije osmislila kako će proslaviti petu godišnjicu veze sa svojim izabranikom Milanom.

- Ne verujem da će proslava godišnjice naše veze biti pompezna jer se svaki put iznenadimo kada u aprilu shvatimo kako nam vreme brzo proleti dok smo zajedno – kaže pevačica i otkriva da li sa svojim voljenim razgovara o braku i potomstvu.

- Stvarno je rano za to. Na dolazak deteta treba biti spreman i fizički, a ponajviše psihički. Ni verenički prsten još nisam dobila jer i za takve odluke ima vremena, čitav život je pred nama. Sada nam je vreme da se posvetimo svojim karijerama – kaže Rada koja s vremena na vreme pobegne u rodno selo Četereže kako bi se odmorila od burnog estradnog života.

- Ne bih mogla da se vratim u Četereže zauvek jer sam se za ovo rodila i borila ceo život, ali dobro mi dođe da se tamo ponekad odmorim. Sada kada me tata pogleda, može da bude ponosan što je odgajio dobru i poštenu osobu koja se uzda samo u svoj rad, ali ceni i poštuje druge, a nema ni poroke – smeje se zgodna brineta koja neguje imidž skromne devojke.

Nikola Rumenić

 

 

 

makonda-tracker