Sklonosti čuvene glumice iznenadile su mnoge, jer nikada nije govorila o ovoj svojoj sklonosti
Na 63. Njujorškom filmskom festivalu, tokom projekcije filma u Linkoln centru, kolege glumice Džulije Roberts otkrile su da ona ima jednu ozbiljnu pasiju, o kojoj do sada nikada nije govorila u javnosti.
Naime, ona je otkrila da osim u glumi uživa i u kuhinji, a njen banana bred je nešto što svakog ko ga proba ostavi bez daha.
― Rekla bih da je jedan od najboljih koje sam ikada probala ―uzviknula je Edebiri (29), dok je Garfild (42) dodao da se potpuno slaže sa njom.
Džulija se skromno smeškala i malo se postidela, dok su je kolege hvalile, a da stvar bude zanimljivija, potvrđeno je da glumica preskače popularni krem sir kao preliv, ali, prema rečima njenih kolega, njen hleb je toliko dobar da mu ništa dodatno i ne treba.
Njene kulinarske veštine nisu tajna ni u svetu filma.
Režiser Luka Gvadanjino u intervjuu za Variety otkrio je da je Roberts "neverovatna kuvarica":
― Pravi fantastičan losos, ali njen banana hleb je posebna priča.
Dodao je i da je prošle godine, kada je boravio kod nje, poneo jedan hleb na aerodrom – a osoblje u VIP salonu bilo je oduševljeno i čak šokirano kada su saznali ko ga je napravio.
I dok svi pričaju o njenom banana hlebu, sam film "Posle lova" privlači pažnju zbog ozbiljne teme povezane sa "I ja" pokretom.
Roberts (57) u filmu tumači profesorku filozofije na Jejlu, koja se nađe u središtu skandala kada njena najbolja studentkinja (Edebiri) optuži drugog profesora (Garfild) za seksualni napad.
Ekipa filma već je podigla prašinu na festivalima, naročito u Veneciji, kada je Edebiri nezgodno izostavljena iz novinarskog pitanja o ovom pokretu i "Životi crnaca su važni" pokretima, što je ubrzo izazvalo veliku pažnju javnosti.
Bonus video:
Kora od banane kao lek



