Zabranjeno pušenje: Premijera spota Samir-time

0
Prošle nedelje grupa Zabranjeno pušenje na Makarskoj rivijeri snimila je spot za pesmu Samir-time, šesti singl s albuma Muzej revolucije.
Zabranjeno pušenja, foto: Žiga Lovšin
Zabranjeno pušenja, foto: Žiga Lovšin

Spot je većim delom sniman u Makarskoj, a nekoliko kadrova je snimljeno i u mestu Podaca, pa i u Malakološkom muzeju u Baškoj Vodi.

Glavna ženska uloga u spotu pripala je možda najpoznatijoj Miss Hrvatske, Fani Čapaliji, koja je titulu osvojila 1993. godine i nakon toga je na izboru za Miss sveta ušla među pet najljepših devojaka i osvojila simpatije gledalaca svojom legendarnom izjavom It's ok.

U glavnoj muškoj ulozi pojavljuje se Haris Burina, proslavljeni BH glumac, poznat po ulogama u brojnim filmovima i TV serijama i jedini je glumac na svetu koji je osvojio dva puta glavnu nagradu na najvećem svetskom festivalu pozorišta, Edinburgh Fringe Festivalu. Spot je režirao frontmen grupe Zabranjeno pušenje, Sejo Sexon. Haris Burina glumi Samira pomalo izgubljenog bosanskog gastarbajtera koji u jeku turističke sezone dolazi u Makarsku i tu se susreće s raznim ljudima, nalazi u raznim situacijama, zaljubljuje se, upada u probleme...

makonda-tracker