Anabela Bukva: Izbor između očinstva i ljubavi

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 17

ami

22-06-2012 10:46h
Ta je Anabela totally emotivno nestabilna,bas su jedno za drugo. Ispucace oni ovu bajku za par mjeseci. Majko glavu gore, cuvaj malog i furaj svoj zivot punim plucima!

Sofi

22-06-2012 11:08h
Ovo je dno dna! Pisite nam o lepim zivotnim pricama i normalnim ljudima. Ko je Anabela Bukva? Po cemu je ona interesantna, pa ne moze mesec dana da prodje, a da neke novine ne pisu o njoj. Dajte nam pozitivne tekstove i ljude vredne nase paznje! Mene je bilo sramota dok sam citala ovaj tekst

zoki

22-06-2012 11:54h
Ma prelep par.elim im puno srece

Sandra

22-06-2012 12:19h
Uzasavam se muskaraca koji naprave decu svojim devojkama ili suprugama,a onda ih trudne ostavljaju jer su naprasno shvatili da ih vise ne vole!Pa valjda su znali da vise ne vole svoje supruge i devojke i pre nego sto su im napravili decu o kojoj ce morati same da brinu.Kad bi pripadnici muskog roda,cast izuzecima,malo vise slusali svoja srca i mozgove,a malo manje svoje polne organe,ovakve stvari bi se redje desavale.Sto se Anabele tice,da ima imalo mozga ne bi bila u vezi sa ovako nestalnim i neodgovornim muskarcem.Sve u svemu,dno dna!

Nevena

22-06-2012 12:58h
Meni je ova Anabela nekada bila bas draga,ali sad mi je nekako odvratna ne vezano za ovu situaciju.Zena ima previse godina da bi se ponasala kao da ima 13 godina.Totalno labilna licnost i u isto vreme nezanimljiva i prazna...

prolaznik

22-06-2012 13:31h
Čime se pametan stidi tim se budala diči !

jelena

22-06-2012 13:35h
Slucaj Anabele Bukve - CEGA SE PAMETAN STIDI BUDALA SE TIME PONOSI...Graditi svoju srecu na tudjoj nesreci nikom nije donelo dobro...samo toliko...pozdrav

sonja

23-06-2012 11:27h
zgadila mi se ta anabela bre riba je za psihijatrije ima li ona morala uopšte zavodi naivne mlade muškarce a na kraju im obavezno uništi život

NATASA NS

22-06-2012 18:21h
Dno dna si zeno!!! Sramota treba da te je, ides sa jednog na drugi, ne biras sredstvo da ostvaris svoj cilj!!! zena trudna ceka avgust da rodi dete toj jos vecoj budali od tebe, a ti se po novinama vuces sa njim!gde ce ti dusa...kako bi se ti osecala da tebe trudnu neko tako ponizava!Ma vuces se svaka tri meseca sa novim verenikom po novinama

komentar

24-06-2012 19:38h
A zašto Andrej treba da bude sa tom Jasminom? Zato što će ona uskoro da rodi? Pa šta? Da li je on rekao da će da se odrekne deteta? Ako će on prihvatiti dete - onda tu ne vidim problem. Bio bi problem da on mora da bude sa Jasminom a ne želi to.

lucy

24-06-2012 15:34h
Ne mogu da verujem koliko bezrazložne pakosti u ovim komentarima. Kako ljudi tako olako nekog osuđuju. Pretpostavljam da ove komentare pišu frendice Andrejeve bivše devojke Jasmine, a verovatno i ona lično.

Meni je Anabela baš super osoba, prijatna, kulturna, dobra.

emi

25-06-2012 12:02h
Znači neki ovde smatraju da je on trebao da ostane sa Jasminom iako je ne voli? Zaljubio se u Anabelu i ne želi više da bude sa Jasminom, ali Jasmina smatra da ipak treba da ostane sa njom??? Zašto? Zbog deteta??? Pa on može da bude dobar otac tom detetu a pri tom nije potrebno da bude sa majkom deteta. Ne razumem zašto Jasmina želi pored sebe muškarca koji nju ne želi.

D

25-06-2012 00:07h
Sto je uradio bivsoj, uradice jednog dana i njoj, i nekoj sledecoj. Taj se skoro nece smiriti.

sanela

25-06-2012 15:58h
sta komentirate kada ne znate koja je jasmina. tvrdim da je ona navukla andreju da bi ga ulovila.Nije on prvi koga je ona lovila ali nazalost naseo je na njene finte.Ipak njemu i dragoj Anabeli zelim da ovu neprijatnost izdrze i da ostanu zajedno.Zaista si prelep par

samo.zapazam

25-06-2012 17:13h
imam filing da zadnjih par komentara pise ista osoba i donosi zakljucke na osnovu stvari koje i nisu navedene u tekstu ali na stranu to, verujem da stavljajuci tu devojku u prvi plan ove price necete joj naskoditi nego naprotiv! napravit cete od nje kontraverznu single mamu bas kakve nasa srbija voli i dize u nebesa. nikom od njih troje ne ide u korist ovo i da je komplikovano-jeste. u njihove odnose ne treba niko da ulazi.

whitherspoon

25-06-2012 18:33h
Naslov teksta je totalno nebulozan : "izbor između očinstva i ljubavi". Ko kaže da tu treba da se pravi izbor?! Ako je dete njegovo naravno da ga neće odbaciti. A ako Andrej ne želi da bude sa Jasminom to je njegovo pravo.

Naslov bi trebao da glasi : "izbor između Jasmine i Anabele". Andrej želi Anabelu i to je to, to je njegov izbor i njegovo pravo.

A druga stvar je što Jasmina sebe pravi nekom paćenicom u svemu ovome.

sara

13-10-2012 17:11h
Nije nikome unistila zivot. Oni su se samo malo zabavili sa njim.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: