Anabela Bukva: Izbor između očinstva i ljubavi

17
Dok sa svojim dečkom Andrejem Atijasom čeka avgust kada će on dobiti sina sa bivšom devojkom Jasminom Skender, pevačica Anabela Bukva ne želi da dozvoli da joj prošlost baci senku na slatku ljubavnu budućnost
Anabela Bukva, foto: Luka Šarac
Anabela Bukva, foto: Luka Šarac

Po životu pevačice Anabele Bukve (37) mogao bi se napisati sjajan srceparajući ljubavni roman. Zaliveno suzama, paklenom neizvesnošću, stalnom zabrinutošću i crnim slutnjama, tek svako njeno emotivno poglavlje ne prolazi skriveno i bez zapleta poput onih u holivudskim blokbasterima. Mada i dalje tvrdi kako se u ljubavi daje do kraja, i sama pevačica odavno ne krije kako ju je učilo vreme, te da više ne ide grlom u jagode kao nekada. Danas, posle razvoda od bivšeg muža Gagija Đoganija sa kojim ima ćerke Lunu (16) i Ninu (7), nekoliko propalih dugih veza u kojima je priželjkivala venčanje, Anabela je dosta stamenija, hrabrija i sigurnija u sebe. I baš zbog toga njena nova ljubavna priča sa bosanskim biznismenom Andrejem Atijasom (26) nije zalivena ni suzama, niti opterećena slutnjama, jer je pevačica sigurna da je njen muškarac samo njen. Uprkos tome što on čeka dete sa drugom i što će u avgustu dobiti sina Leona sa bivšom devojkom Jasminu Skender iz Zenice.

O ovoj temi nijedno od troje aktera ne govori rado. Možda zbog toga što je tamna mrlja na naizgled čistu emociju pala kao grom iz vedra neba. Jer sve dok se nije pojavila istina o Andrejevoj emotivnoj prošlosti koja će uskoro biti začinjena naslednikom, činilo se da je romansa Anabele i njenog novog dečka potpuno nevina i jednostavna. Mada se anonimna Jasmina Skender našla u sred skandala gotovo pred porođaj, izvori bliski ovoj devojci kažu kako je ona mnogo teže od trenutka kada ju je ostavio otac njenog deteta i otišao u zagrljaj popularnijoj devojci, podnela spekulacije o tome kako dete možda nije njegovo. Revoltirana takvim sumnjama, jedino što je uopšte htela da izjavi bilo je za dnevni list Press:

- Anabela i Andrej ugrožavaju mene i moju bebu. Njih dvoje žele da me oklevetaju ne bi li sa sebe sprali grehe. Ne znam kako ću sinu, kada odraste, da objasnim očeve postupke – rekla je Jasmina Skender i od tada kao i ranije postala nema za medije. Ona navodno jedino priželjkuje da njene poslednje nedelje trudnoće prođu u najboljem redu, jer je kako kažu njeni najbliži tokom poslednja dva meseca prošla kroz pravu dramu uzrokovanu Andrejevim navodnim neodgovornim ponašanjem prema njoj koje ona tretira kao njegovu želju da se opravda akuelnoj izabranici, a ništa manje iritantno nije joj ni to što je Andrej kao što ga je molila nije zaštitio od medija koji je neprestano jure u želji da otkriju pikanterije o njihovom rastanku. Premda kako je poverila prijateljima štetu koju joj je bivši partner naneo ništa neće moći da nadoknadi, Jasmina nema negativne emocije prema Anabeli, jer naprosto smatra da niko osim Andreja nije kriv za situaciju u kojoj se našla.   

- Odlično se osećam. Ne bavim se tuđim, nego samo svojim životom i otkako je tako veoma sam zadovoljna. Trenutno sam sa Andrejem i svojim ćerkama na putu za Švedsku gde ćemo biti kod moje mame, a za to vreme ću tamo imati i jedan važan nastup. Tako da sve ide kako treba, super mi je – rekla je raspoložena Anabela za Story. Nju navodno novootkrivene medijske sage mnogo manje nerviraju nego Atijasa, jer je istinu o tome kako će on uskoro postati otac saznala čim su otpočeli vezu, te je ona nasuprot tome što su mnogi prenosili da je krila stvarno stanje stvari, navodno svaki dan očekivala da ova informacija ispliva na površinu. Takođe, Anabeli nije teško palo ni to što je mnogi osuđuju da je svog muškarca odvojila od trudne žene, pošto je ona Andreja upoznala kao zvanično slobodnog muškarca. Mada je na lice navukla osmeh broj 1. i trudi se da bude potpuno indiferentna prema optužbama bivše partnerke svog dragog kako preko nje pokušava da spere svoj greh, Bukvini najbliži kažu da je ovoga puta vetar u leđa daje inat i snažna osećanja prema Andreju, a ponajviše to što ne želi da dozvoli da još jedna njena ljubav ode niz reku zbog nekog drugog.  Najveća nepoznanica u ljubavnom trouglu zapravo je mladi Atijas. On jedini ni reč ne želi da kaže o priči čiji je najvažniji akter, navodno samo zato što nije javna ličnost i ne smatra da treba da se oglašava. Prevashodno zbog toga što mu je dosta štete poslovnom ugledu nanelo to što se pojavljivao u medijima zbog svojih ljubavnih, a ne profesionalnih uspeha, a onda i zato što naprosto ne zna kud bi pre. Ovaj zgodni biznismen nije u poziciji da nekadašnjoj ljubavi zauvek okrene leđa i mirno uplovi u novu luku zbog prinove koja je na putu, a sa druge strane on bi to najradije uradio jer se silno zaljubio u Anabelu. Mada kako kažu izvori bliski njemu ne beži od odgovornosti u vezi svog budućeg naslednika, on jednostavno ne oseća kao da je u prilici da se pripremi za ulogu tate. Mnogo ga više uzbuđuje Anabelino prisustvo i svaki trenutak koji provede kraj nje. Otud i mnogi pogrešni potezi zbog kojih ga osuđuje bivša, a zbog kojih mora da se pravda sadašnjoj izabranici. Uloga nimalo laka za odigrati, a osećanja nimalo blaga da bi im se moglo odupreti. Andrej Atijas je zapravo mašinovođa u čijem su vozu dve nimalo usklađene žene – bivša i sadašnja. Jedna koja će mu uskoro dati najveći plod ljubavi i druga od koje mu je ljubav najvažnija.     

Mirjana M. Višnjić

makonda-tracker