Nastup pevačke klase Dade Topića

2
Prva Vip pevačka klasa koju je u okviru MMI rok akademije obučavao Dado Topić, predstaviće svoj talenat domaćoj publici u Beogradu, na sceni Stamenković u Ustanovi kulture Palilula 18. juna.
Dado Topić
Dado Topić

Kompanija Vip mobile je u okviru projekta Vip pevačka klasa stipendirala  studente Rok - akademije MMI (Modern Music Instructors), koji će se predstaviti beogradskoj publici na završnom koncertu na sceni Stamenković

Petoro Vip stipendista, koji predstavljaju prvu generaciju pevača MMI rok akademije, pohađalo je nastavu u toku jednog semestra, koji je trajao od aprila do juna 2012. godine. Dado Topić, jedan od najistaknutijih rok izvođača sa prostora bivše Jugoslavije  i muzički pedagog Ljiljana Ranđelović, obučavali su studente kroz 32 časa  i  time im omogućili da savladaju tehniku glasa i  muzičke finese, neophodne za kvalitetnog pevača.

MMI je prva škola moderne muzike, koja omogućava mladim ljudima pronalazak sopstvenog puta u muzici, po najvišim standardima, uz najrespektabilnije predavače. Savremeni način edukacije koji se primenjuje na ovoj akademiji, podstiče mlade muzičare da razvijaju svoj talenat kroz interaktivan pristup muzici.

 

makonda-tracker