sve mu stoji

Za 3 sata 260 hiljada lajkova: Zbog ovih fotografija Noletu poručuju – kad se penzioniše, pravo u modeling!

0

Svi su primetili da Novak Đoković u poslednje vreme izgleda bolje nego ikad i prilično je raspoložen za poziranje, a sve mu stoji fantastično, čak i kada se obuče kao šeik.

Novak Đoković u Šangaju
Novak Đoković u Šangajufoto: EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Egzibicioni turnir "Šest kraljeva", održan u Rijadu, omogućio je najboljim teniserima sveta da se druže u mnogo opuštenijoj atmosferi nego što je to slučaj na grend slemovima i mastersima, a naš Novak Đoković i te kako je umeo da iskoristi ove dane.


Nole je u više navrata opravdao svoj imidž šaljivdžije među poznatim teniserima, opuštao se, plesao, a iskoristio je prirodu Saudijske Arabije za mini-editorijal koji je podelio na Instagramu.


Srpski teniser pozirao je u raznim izdanjima, između ostalog i u tradicionalnom thavbu, odevnom predmetu dugih rukava koji pada do gležnjeva, u kombinaciji sa šemagom na glavi, crveno-belom maramom koju nose muškarci u ovoj zemlji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Peščani slem – napisao je Đoković u opisu fotografija.


"Kralj kraljeva", "Šeik Đoković", "Treseš i teniski svet i društvene mreže u isto vreme", "Kad okačiš reket o klin, možeš u modeling", "Ovaj čovek stari kao vino", "Dođi u Škotsku, moramo da te vidimo u kiltu", "Sve ti stoji"... neki su od komentara na račun našeg asa.

 

BONUS VIDEO

Novak i Grigor pravili šou

 

makonda-tracker