slika i prilika

Svi kažu da je ista majka – trljaju oči i pitaju se "koja je koja": Ćerka Ane Mihajlovski je porasla & nestvarno je lepa

0

Voditeljka je podelila emotivan video posvećen svojoj prvoj naslednici.

foto: ana_mihajlovski_, Instagram
foto: ana_mihajlovski_, Instagram

Još kada je bila srednjoškolka Ana Mihajlovski osvojila je publiku svojim prvim televizijskim angažmanom.

 

Nakon toga, kroz različite projekte nastavila je da gradi zavidnu voditeljsku karijeru, a paralelno sa tim i svoju porodicu.

 

U ulozi majke ostvarila se tri puta, a njena najstarija ćerka nedavno je napunila 18 godina i svi kažu da je slika i prilika poznate voditeljke.

 

Naslednicu Ivu Ana je dobila 2006. sa tadašnjim izabranikom vlasnikom producentske kuće Emotion Goranom Stamenkovićem.

 

Nedugo nakon njenog rođenja par se rastao, ali su zbog deteta ostali u dobrim odnosima.

 

Pre dve nedelje Iva je proslavila punoletstvo, a tim povodom Ana je na svom Instagram profilu podelila emotivni video i oduševila sve.

 

Voditeljkini pratioci nisu mogli a da ne uoče neverovatnu sličnost majke i ćerke, pa su se ispod objave uglavnom nizali komentari poput ovog:

 

– U momentu ne znamo da li je Ana...ili... Neverovatno koliko su iste...

– 18 godina je proslo od kada je ova mala pocela bespovratno da menja sve u meni. Sve sto sam danas ona je napravila od mene iako bi trebalo da bude obrnuto. Sve sto ja nisam, a volela bih da budem, ona jeste. Tako mlada a toliko mudra, snazna, pravicna... izrasla je u neverovatnu mladu zenu i nikada necu moci dovoljno da zahvalim univerzumu sto mi je poslao nju bas ovakvu kakva jeste koliko god puta dnevno da mi tresne vratima ispred nosa. Nisam znala da ovako moze da se voli dok nisam upoznala nju. Ona je moje prvo sve – glasila je Anina poruka ćerki.

 

Voditeljka ima još dvoje dece, ćerku Zoju i sina Petra, koje je dobila u drugom braku sa biznismenom Markom Grubinom.

 

Nakon šest zajedničkih godina njih dvoje su odlučili da stave tačku na svoju ljubav, ali su ostali jako dobri prijatelji, što su neretko i pokazivali zajedničkim fotkama na društvenim mrežama.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Humanost na delu: Voditeljka Kurir televizije ošišala kosu i u emisiji uživo donirala deci oboleloj od raka!

 

makonda-tracker