skupila je hrabrost

Prijavila je policiji i nije se desilo ništa: Ćerka poznatog pevača ispričala da ju je zlostavljao kad je bila dete

0

Dok je poznati muzičar iza rešetaka, njegova ćerka odlučila je da konačno progovori o užasu koji je doživela kad je bila devojčica, a otkrila je i da je s majkom prijavila slučaj. Ipak, to je bilo uzalud.

R. Keli se trenutno nalazi iza rešetaka
R. Keli se trenutno nalazi iza rešetakafoto: SCOTT OLSON / Getty images / Profimedia

Poznati R'n'B pevač R. Keli trenutno služi zatvorsku kaznu zbog dečije pornografije, nedozvoljenih odnosa s maloletnicama i zlostavljanje, a poslednja žrtva koja se oglasila i javno podelila svoju potresnu priču je njegova ćerka.


Buku Abi, najstarije dete muzičara, odlučila je da progovori o svom traumatičnom detinjstvu u dokumentarcu "Karma: Ćerkino putovanje", a istakla je da o tome prvi put pričala svojoj majci Andrei, kad je imala 10 godina.


On mi je bio sve. Dugo nisam čak htela ni da verujem da se to dogodilo. Nisam znala da bi, koliko god da je loša osoba, tako nešto uradio meni – rekla je Buku Abi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buku Abi (@buku.abi)


Bila sam previše uplašena da kažem bilo kome. Plašila sam da kažem čak i mami – dodala je.


Ćerka R. Kelija, koja je ranije bila poznata pod imenom Džoan Keli, nije ulazila u detalje u prvoj epizodi ovog dvodelnog dokumentarca, koji je emitovan juče, ali je naglasila da veruje da je zatvor "prikladno mesto" za njenog oca, kao i da to "zna iz ličnog iskustva".

Zaista verujem da je jedan milisekund u potpunosti promenio ceo moj život i to ko sam kao osoba, promenio je iskru koju sam imala, svetlo koje sam nosila u sebi – objasnila je Buku Abi.


U drugoj epizodi je ona pričala otovrenije i objasnila da se sve dogodilo kad je imala osam ili devet godina.

 

R. Keli je osuđen na višedecenijsku kaznu zatvora
R. Keli je osuđen na višedecenijsku kaznu zatvorafoto: EPA-EFE/TANNEN MAURY

Sećam se samo da sam se probudila i da me je on dodirivao – rekla je kroz suze. – Nisam znala šta da radim, pa sam samo ležala i pravila se da spavam.


Kada je konačno rekla majci šta se dogodilo, one su otišle u policiju i podnele prijavu kao "Džejn Dou", što je naziv za žensku stranku u sporu čiji je identitet nepoznat.


Nije mu se sudilo jer sam predugo čekala. Zato sam u tom periodu života imala osećaj da sam rekla nešto ni zbog čega – konstatovala je Buku.

 

R. Keli se trenutno nalazi iza rešetaka
R. Keli se trenutno nalazi iza rešetakafoto: EPA-EFE/TANNEN MAURY

People se nakon emitovanja dokumentarca obratio pravnom zastupniku R. Kelija, koji je negirao ove optužbe.


Gospodin Keli oštro poriče ove tvrdnje. Njegova bivša žena je iznela iste optužbe pre mnogo godina, a sve je istraživalo Odeljenje za decu i porodičnu službu u Ilinioisu i bile su neosnovane... "Filmski stvaraoci", ko god da su, nisu se obratili gospodinu Keliju ili njegovom timu kako bi mu pružili priliku da negira ove bolne tvrdnje – izjavila je advokatica Dženifer Bondžin.


BONUS VIDEO

Nisu potrebni znakovi borbe da bi se dokazalo zlostavljanje

 

makonda-tracker