nije krila uzbuđenje

Kejt Midlton se vratila kraljevskim obavezama: Prvi dan na poslu protekao u znaku mnogo emocija, a bilo je i suza

0

Jedan susret obeležio je ovaj važan dan, Kejt nije mogla da sakrije emocije 

PRVI DAN NA POSLU KEJT MIDLTON PROTEKAO U ZNAKU EMOCIJA I SUZA
PRVI DAN NA POSLU KEJT MIDLTON PROTEKAO U ZNAKU EMOCIJA I SUZA foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / imago stock&people / Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, vratila se svojim kraljevskim obavezama. Prvi dan na poslu protekao je u znaku mnogo emocija, jer se princeza susrela sa devojčicom koja takođe boluje od raka.

 

Iako se do sada Kejt retko pojavljivala u javnosti ona je sada odlučila da se pridruži svom suprugu princu Vilijamu na ceremoniji u zamku Vindzor.

 

Iako Kejt nije učestvovala u službi, nakon njenog završetka ona i Vilijam su se sastali sa 16-godišnjom Liz Haton, ambicioznom fotografkinjom kojoj je još u januaru dijagnostikovan redak i agresivan oblik raka.

Vilijam i Kejt pozvali su Liz da se slikaju na ceremoniji investiture nakon što je Vilijam saznao priču ove tinejdžerke preko jedne dobrotvorne organizacije. Devojci su se tom prilikom pridružili njena majka Viki Robanja, očuh Aron i brat Mateo.

 

Kejt je viđena kako grli tinejdžerku tokom njihovog sastanka. Ovaj susret toliko je bio emotivan da je mnogima izmamio i po neku suzu. Za ovu priliku Kejt je odabrala da obuče prelepu kestenjastu haljinu.

 

- Zadovoljstvo je bilo danas sresti Liz u Vindzoru. Kreativnost i snaga talentovane mlade fotografkinje su nas inspirisali. Hvala vam što ste podelili svoje fotografije i priču sa nama. V&C. - napisali su Kejt i Vilijam na Tviteru.

Liz se takođe oglasila na društvenim mrežama kako bi podelila fotografije i zahvalila se članovima kraljevske porodice na njihovoj ljubaznosti.

 

- Tako ljupki, iskreni i ljubazni ljudi, presrećan sam što smo moja porodica i ja imali ovo iskustvo.

 

Ovo je bila prva zvanična fotografija princeze otkako je potvrdila da se vraća na posao nakon završetka hemoterapije.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Britanska monarhija je na pomolu velike krize?

 

makonda-tracker