"TO JE JEDINA ISTINA"

KRALJEVSKO OSOBLJE VIŠE NE ŽELI DA ĆUTI: Tvrde da je Megan od kraljice dobila NAJBOLJI TRETMAN, ali nikoga nije SLUŠALA!

7

Izvori kažu da joj je kraljica lično dodelila najbolje i najiskusnije saradnike, kao i dozvolu da svakoga sama odabere

foto: Profimedia
foto: Profimedia


I zaposleni u kraljevskoj palati Velike Britanije pratili su skandalozni intervju Megan Markl i princa Harija, a kako kažu izvori, oni su najviše šokirani tvrdnjama kako Megan nije imala nikakvu podršku i da joj niko nije pomagao da se uklopi u nov način života koji joj je bio potpuno stran.

 

Dejli mejl saznaje kako je kraljica Megan dodelila najiskusnije saradnike za mentore još kada se verila sa Harijem i kako joj je dopustila da sama izabere 15 najboljih lojalnih zaposlenih koji decenijama rade za kraljevsku porodicu.

 

- Imala je briljantan tim sastravljen od iskusnih i lojalnih ljudi da joj pomognu. Nažalost, ona i Hari nisu slušali nikoga. To je jedina istina - rekao je izvor.

 

Kako navodi britanski tabloid, kraljica je lično donela odluku da popularna bivša kraljičina sekretarka Samanta Koen vodi Meganin tim i pripremi bivšu glumicu za venčanje.

 

- Samanta je osoba od najvećeg poverenja kraljice Elizabete i baš zato ju je dodelila Megan, kako bi je svakodnevno učila protokolima i kraljevskim manirima - otkriva izvor za Dejli mejl.

 

Inače, priča se da je i Samanta Koen među zaposlenima koji su se žalili na mobing od strane Megan Markl, oko čega će Bakingemska palata, kako je zvanično najavljeno, sprovesti istragu.

 

Podsetimo, Megan je u intervjuu navela kako joj niko nije ništa pomagao, niti je upućivao u stvari koje nije mogla da zna i kako je usred noći guglala sve što joj je bilo potrebno kako ne bi obrukala novu porodicu.

 

 

makonda-tracker