ipak ništa od toga

Da li su se deca Kejt i Viijama upoznala malenu Lilibet? Šuškalo se da su se sreli, a ovo je prava istina

0

Saseksi su se preselili u Kaliforniju 2020. godine, a Lilibet je rođena 2021.
 

DECA DVA BRATA GOTOVO DA SE NE POZNAJU
DECA DVA BRATA GOTOVO DA SE NE POZNAJU foto: Dominic Lipinski / AFP / Profimedia

Princ Džordž, princeza Šarlot i princ Lui imaju zajedničku fotografiju sa svojim rođakom, princom Arčijem, 2019. godine. Budući da su se Hari i Megan odselili iz Velike Britanije 2020. godine, a da se mala Lilibet rodila godinu kasnije postavlja se pitanje da li su Vilijamova deca ikada videla malenu sestricu.

 

Pošto su princ Hari i Megan Markl napustili Veliku Britaniju 2020. godine, a Lilibet je stigla 4. juna 2021. godine, nije bilo mnogo prilika da se članovi kraljevske porodice ponovo okupe.

 

Tokom Kraljičinog platinastog jubileja 2022. godine, Lilibet je uživala na rođendanskoj zabavi u Frogmor Kotidžu, ali je objavljeno da deca iz Velsa nisu mogla da prisustvuju zbog kraljevskih veridbi u Kardifu.

- Nikada nije zvanično potvrđeno da li su princ i princeza od Velsa i njihova deca upoznali princezu Lilibet. Možda su proveli neko vreme van očiju javnosti sa svojom nećakinjom tokom njene prve posete Velikoj Britaniji u junu 2022. godine tokom kraljičinog platinastog jubileja, ali princ Hari o tome nije govorio. On je u svojim memoarima otkrio samo da su se oni tada videli sa svojom bakom - objasnila je Danijela Stejsi kraljevski dopisnik magazina Hello.

 

DA LI SU DECA PRINCA VILIJAMA UPOZNALA MALENU LILIBET?
DA LI SU DECA PRINCA VILIJAMA UPOZNALA MALENU LILIBET?foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

- Lilibetina prva rođendanska zabava, koja je održana u Harijevom i Meganinom bivšem domu u Vindzoru, Frogmor Kotidžu, 4. juna 2022, takođe se pogodila u isto vreme kada su Vilijam, Kejt, Džordž bili na drugim javnim događajima u Kardifu.

 

Tokom posete Kornvolu sa Džil Bajden, nekoliko dana nakon Lilibetinog dolaska, princezu od Velsa je jedan član američkih medija pitao o njenoj novopečenoj nećakinji. Kejt je rekla:

 

- Želim joj sve najbolje. Jedva čekam da je upoznam. Još se nismo sreli. Nadam se da će to biti uskoro.

 

NI KEJT NI DECA NISU UPOZNALI MALENU LILIBET
NI KEJT NI DECA NISU UPOZNALI MALENU LILIBETfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na Lilibetin veliki dan su Saseksi, Hari i Megan, organizovali „ležerni, intimni piknik u dvorištu“, kako je opisao njihov portparol.

 

Obožavaoci su dobili uvid u proslavu u dokumentarnom serijalu Netflik-a Hari i Megan, koji prikazuje Arčija kako pomaže Lili da oduva svoju rođendansku sveću na velikoj ružičastoj, cvetnoj torti.

 

Što se tiče njihovog starijeg rođaka, Arčija, deca iz Velsa su slikana kako uživaju u javnom sastanku sa njim još 2019.

 

ARČIJA SU UPOZNALI ALI ZA LILIBET NIJE SIGURNO
ARČIJA SU UPOZNALI ALI ZA LILIBET NIJE SIGURNO foto: Profimedia

Princ Arči je imao samo dva meseca, a njegov tata, princ Hari, igrao je polo utakmicu u Vokingemu.

 

To je bio prvi put da su kraljevski posmatrači mogli da vide novorođenče sa njegovim starijim rođacima.

 

 

makonda-tracker