prva ljubav

13 godina je bila mlađa od njega, rodila dete u 5. deceniji života: Znate li ko je bila prva supruga Branislava Lečića?

0

Glumac je imao i ima i danas veoma buran ljubavni život koji je prava inspiracija medijima 

BRANISLAV IMA DVA BRAKA IZA SEBE
BRANISLAV IMA DVA BRAKA IZA SEBE foto: Nemanja Nikolić

Glumac Branislav Lečić godinama je privlačio pažnju javnosti ne samo zbog svojih maestralno odigranih uloga već i zbog toga što godinama nosi titulu velikog zavodnika.

 

Njegovom šarmu žene teško odlevaju o čemu svedoči i činjenica da iza sebe ima dva propala braka, jedan koji je trajao 13 godina i drugi koji je trajao 7 godina,

 

Druga supruga Branislava Lečića, Nina Radulović, koja je od njega bila mlađa 30 godina je dobro poznata domaćoj javnosti. S Ninom je Branislav bio u braku od 2010. do 2017. kada su odlučili da na svoj brak stave tačku. 

Kako su tada naveli velika razlika u godinama  je učinila svoje, a nekadašnji supružnici su krenuli svako svojim pute. 

 

Leka je često u centru pažnje medija, ali se o njegovoj prvoj supruzi ne zna mnogo toga. Oni su 1998. godine dobili sina Ivana, a dve godine kasnije ćerku Anu. 2007. godine su se razveli i svako je krenuo svojim putem.

 

Nakon razvoda, Branislav je vrlo brzo otpočeo romansu sa Ninom Radulović, a Ivana je rodila troje dece svom mlađem izabraniku.

 

IVANA JE PETO DETE DOBILA U PETOJ DECENIJI ŽIVOTA
IVANA JE PETO DETE DOBILA U PETOJ DECENIJI ŽIVOTA foto: Printscreen Instagram/analecic5

Vest da je Ivana trudna s petim detetom u petoj deceniji života iznenadila je medije. Sve je prošlo u najboljem mogućem redu i oni su sada jedna velika srećna porodica.

 

Nakon dva propala braka Lečić danas uživa sa devojkom Jelenom, koja je takođe dosta mlađa od njega, a koja ne voli da se javno eksponira. Takođe i Ivana svog partnera krije od očiju javnosti.

 

Bonus video:

Branislav Lečić o glumcima i filmskim radnicima

 

makonda-tracker