lep par

Preživeli su ORUŽANI NAPAD, spletke i razvode: Ljubavna priča NAJPRIVLAČNIJE PLAVUŠE holivuda vraća veru u ljubav

0

Glumica Deniz Ričards i njen kolega Aron Fajpers našli su sreću jedno sa drugim nakon što su oboje izašli iz loših brakova 

foto: Xavier Collin / Avalon / Profimedia
foto: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

Velika holivudska zvezda Deniz Ričards pronašla je ljubav nakon što je izašla iz braka sa glumcem Čarlijem Šinom od 2002. do 2006.  Iz tog braka njih dvoje su dobili dve ćerke: Sem i Lolu, a ona je 2011. usvojila ćerku Eloiz.

 

Više od decenije nakon razvoda, upoznala je Fajpersa u njegovoj velnes klinici, "Kuantum 360".

 

- Dakle, srela sam ga u njegovom centru u kojem radi na našoj DNK, u kojoj pomaže ženama da pobede starenje. Onda smo jednom imali seks u jednoj od njegovih soba. Od tada smo nerazdvojni - objasnila je tokom epizode ​​rijaliti serije iz februara 2019. 

 

 

Fajpers je tada  još uvek bio oženjen glumicom Nikoletom Šeridan kada su on i Deniz počeli da se zabavljaju. Stručnjak za holističku medicinu i zvezda "Dinastije" venčali su se u decembru 2015, ali su podneli zahtev za razvod manje od godinu dana kasnije. Dokumentacija nije završena do avgusta 2018.

 

Nekoliko dana nakon što je Fajpers ponovo zvanično postao samac, on i Ričards su odlučili da ozvaniče svoju vezu - i Šin je to odobrio!

 

- Oni se zapravo dobro slažu. A kada smo se venčali, Aron je pozvao Čarlija da mu kaže da se venčavamo, samo iz poštovanja, da će on biti očuh našim devojčicama - otkrila je Richardsonova tokom jedne emisije, pa je dodala:

 

- On i ja smo definitivno odlični partneri sa decom i definitivno smo na istoj strani, što nam život čini mnogo lakšim - rekla je zvezda "Wild Things" za jedan magazin u avgustu 2019.

 

Deniz Ričards ima buran ljubavni život iza sebe
Deniz Ričards ima buran ljubavni život iza sebe foto: Profimedia

 

- Imamo snažnu porodicu, mi smo veoma sigurni i tako sam srećan što Eloise ima tako divnog tatu, a moje devojčice imaju sjajnog očuha - objasnila je Deniz.

 

Bivša rijaliti zvezda se kasnije oglasila na društvenim mrežama kako bi pohvalila uticaj svog muža na njenu decu.

 

- Srećan Dan očeva mom divnom voljenom mužu @aaronvilliamcameron, ti si najbolji tata ikada za našu Eloise. A takođe biti očuh nije lak put - napisala je na Instagramu u junu 2021.


Njih dvoje su prvi put primećeni zajedno u septembru 2017. godine. Iako vesti o njihovoj veridbi nisu izašle u javnost sve do nekoliko dana pre njihovog venčanja u septembru 2018, izvor je otkrio da je Fajpers zaprosio Deniz mesecima ranije - pre nego što je njegov razvod okončan.

 

Nakon razvoda od Čarli Šina Deniz se ponovo zaljubila
Nakon razvoda od Čarli Šina Deniz se ponovo zaljubila foto: Profimedia

 

- Denis je verena sa Aronom od januara.Samo su to prećutali jer nisu želeli mnogo pažnje do venčanja - rekao je insajder.

 

Richardsuva je „veoma zaljubljena u Arona i apsolutno je odana njoj i njenim trima ćerkama - dodao je insajder.


Glumica je Fajpersa nazvala svojom „srodnom dušom“ na društvenim mrežama u junu 2018. Dvojac je razmenio zavete pred kamerama u Malibuu 8. septembra 2018. godine.

 

- Tako sam srećna što sam zvanično udata za ljubav svog života - rekala je Ričards u izjavi tada.


Ričards i Fajpers su se još više zbližili nakon što su umalo izgubili svoj dom u požarima u Malibuu u novembru 2018.

 

 

Glumica je u maju 2019. priznala da Fajpers ne odobrava uvek njene primedbe u javnosti.

 

- Pa, samo da kažem, bilo je nekoliko stvari koje sam reka kao:

 

- Zašto si to rekala, dušo?' A ona bi rekla, "Znam, žao mi je, žao mi je".


Ričardsova je u julu 2019. otkrio da Fajpers želi da usvoji svoju najmlađu ćerku, ali je porodica naišla na probleme nakon što je izgubila dokumente u pomenutim požarima.

 

- To je težak proces kada  izgubite sve, pa i dokumenta. Čekamo njen izvod iz matične knjige rođenih jer vam je potreban da bismo mogli da usvojimo dete. Eloise obožava Arona - rekla je tada Deniz u jednom gostovanju na televiziji.


Fajpers je bio u centru drame tokom 10. sezone RHOBH-a, a napetost je bila na vrhuncu svih vremena tokom epizode ​​od 3. juna kada su žene optužile Ričardsovu da sramoti žene.

 

Lepa Deniz pronašla je ljubav u kolegi Aronu Fajpersu
Lepa Deniz pronašla je ljubav u kolegi Aronu Fajpersufoto: Stoianov-spot-gamr / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Ričardsova je odala počast svom "prelepom" mužu na Dan očeva u junu 2020.

 

- Ne mogu da zamislim boljeg oca za našu Eloizu i očuha za Samija i Lolu. Toliko te volim. Najveći poklon mi je što je Eloise rekla prvi put 'tata' pre mesec dana rekla je. 


Tokom epizode ​​RHOBH-a iz jula 2020., Brandi Glanvile je navela da je imala seks sa Ričardsom u aprilu 2019. Ona je tvrdila da su Ričardsova i Fajpers imali otvoreni brak. Glumica je negirala sve Glanvilove tvrdnje.

 

Izvor nam je tada rekao da paru "ne smeta" emisija i "bilo koje spekulacije o njihovom braku jer znaju da je jak".

 


- Moj jedini i jedini... Tako sam blagoslovena što prolazim kroz ovo putovanje sa tobom. Ti si moj zauvek i cenim te... moj muž, najbolji prijatelj, ljubavnik i bolja polovina. Tako te volim Srećan Dan zaljubljenih - napisala je Ričardsova u objavi na Instagramu.


Nakon što se Richards pridružio OnliFans-u, izvor nam je ekskluzivno rekao da je Fajpers podržao odluku svoje žene.

 

- Aron podržava Deniz i voli koliko je ona samouverena i moćna. Oni imaju veoma zdravu i sigurnu vezu, užareni ljubavni život i on je više privlači nego ikad - rekao je insajder.

 

 

makonda-tracker