slavlje u domu glumca

Sergej Trifunović danas proslavlja svoj 52. rođendan – mlada supruga čestitala mu je javno & to na nesvakidašnji način

2

Glumčeva 23 godine mlađa izabranica čestitala mu je divan dan zajedničkom fotografijom propraćenom neobičnim opisom.

Isidora i Sergej venčali su se ove godine
Isidora i Sergej venčali su se ove godinefoto: Printscreen/Instagram/whistler_dick

Jedan od najpoznatijih glumaca sa domaće javne scene Sergej Trifunović danas proslavlja svoj 52. rođendan.

 

Čestitke slavnom glumcu pljušte na sve strane, ali jedna je ipak nešto posebnija od ostalih.

 

U pitanju je čestitka njegove izabranice i odnedavno venčane supruge Isidore Mijanović, kojom je zasigurno raznežila Sergeja, ali i sve njegove fanove. 

 

Svoju životnu sreću proslavljeni glumac pronašao je pored 23 godine mlađe Isidore,  a "sudbonosno da" par je izgovorio 12. maja ove godine.

 

Svoju izabranicu Sergej je zaprosio na dan njenog rođendana, nakon čega je crkveno venčanje upriličeno u Crkvi Sv. Apostola Petra i Pavla u Beogradu.

 

Kako Trifunović danas puni 52 godine, a tim povodom Isidora je na svoju Instagram priču okačila njihovu zajedničku fotku.

 

Isidorina čestitka Sergeju
Isidorina čestitka Sergejufoto: Instagram/ Printscreen / Isidora Trifunović

– Srećan rođendan, sine – napisala je ona i dodala emotikon srca.

 

Dosta pitanja su mediji postavljali na temu dvocifrene razlike u godinama između dvoje supružnika, ali njih dvoje za to ne haju, već uživaju u svojoj ljubavi.

 

– Njihovi komentari nemaju nikakve veze sa ljubavlju, sa ljubavlju ima veze isključivo ono što se desilo između moje venčane žene i mene. To je to – izjavio je jednom prilikom Trifunović.

 

– Ja verujem da da, zato što, iz milion razloga. Vrlo je čudno, ja sam želeo porodicu i smatrao da je to vrhunac ostvarenosti čoveka i nikada nisam bio spreman da tu porodicu pravim kompromisno, bilo sa kim da bih uopšte imao porodicu, tako da samo mogu da kažem hvala svevišnjem i što se pojavila osoba sa kojom je to apsolutno moguće – dodao je on.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sergej Trifunović venčanje

 

makonda-tracker