uživanje

Sofija Vergara doputovala u naš komšiluk: Uživa na odmoru sa zgodnim hirurgom, jedna fotka vredi više od 1000 reči

0

Izgleda da je stari život ostavila iza sebe i da je ponovo srećna uz muškarca kojeg bi svaka žena poželela 

SOFIJA VERGARA UŽIVA U ITALIJI SA ZGODNIM HIRURGOM
SOFIJA VERGARA UŽIVA U ITALIJI SA ZGODNIM HIRURGOMfoto: Instagram / sofiavergara

Glumica Sofija Vergara proteklih meseci bila je u centru pažnje medija zbog svog razvoda od, sada već bivšeg supruga, Džoa Manganijela.

 

Nakon što su odlučili da stave tačku na svoj brak pojavile su se razne spekulacije o razlogu razvoda, a njih dvoje su znali jedno drugo dobro da potkače u medijima.

 

Ipak, čini se da je sada lepa glumica odlučila da ostavi prošlost tamo gde i treba da bude, u prošlosti i da uživa u sadašnjosti pored zgodnog hirurga Džastina Salimana.

Kako se na društvenim mrežama moglo videti njih dvoje su uživali u odmoru u Italiji, gde su uživali, a ona nije odolela pa je neke od fotografija sa prelepe destinacije objavila na društvenim mrežama.

 

- Ostajem tu - napisala je glumica u opisu jedne od njih.

 

Na drugoj fotografiji nalazi se niko drugi do njen novi dečko, a osmeh na njegovom licu govori više od hiljadu reči. Saliman je fotografisan u opuštenom izdanju dok leži na udobnoj sofi na terasi i zavodiljivo se smeška u kameru.

 

Odmah nakon objave Vergarin Instagram je preplavljen brojnim komentarima, koji hvale njegov izgled, a bilo je i onih koji su glumici poručili da joj zavide i da bi svaka žena volela da ima jednog takvog muškarca pored sebe. 

 

 

 

 

makonda-tracker