kraj zajedničkog života

"Nakon 11 godina braka, Miroslav i ja smo doneli odluku": Pevačica grupe Kolonija, Indira Levak, stavilja tačku na brak

0

Par je zajedno odlučio da je došao trenutak da svako krene svojim putem 

INDIRA LEVAK SE RAZVODI OD SUPRUGA MIROSLAVA
INDIRA LEVAK SE RAZVODI OD SUPRUGA MIROSLAVA foto: Instagram / indiralevak

Hrvatska pevačica Indira Levak saopštila je preko društvenih mreža da su ona i njen suprug Miroslav Levak doneli odluku da se razvedu. Ona je napisala da su zajednički odlučili da je to najbolje za oboje.

 

- Osećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno delim poslovne i privatne trenutke, podelim i ovu vest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka, Miroslav i ja doneli zajedničku odluku o razvodu - napisala je.

 

- Dalje nastavljamo razvijati naše živote nezavisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati - poručila je pevačica.

Jedna od najharizmatičnijih regionalnih muzičkih zvezda od 2014. godine je bila u skladnom braku punom ljubavi i uzajamne podrške sa Miroslavom, a ona je sama skovala svoju sreću, bila je hrabra i spremna da ona načini prvi korak.

Njih dvoje su svadbu pravili na imanju vinarije Koner kraj Bjelovara, a na ceremoniju su bili pozvani samo uža porodica i prijatelji. Godinama su jedno drugom bili najveća podrška, ali sada su odlučili da je došlo vreme da se raziđu. Nisu imali zajedničke dece. 

 

Bonus video:

Indira Radić u suzama 

 

 

makonda-tracker