najvažnija

Nakon transrodne lepotice ljubio je manekenku, ali sve su nemoćne pred njom: Ko je žena kojoj Mbape ne zna da kaže NE!?

1

Godinama je bila njegov najveći oslonac i osoba koja u javnosti neprestano izaziva čuđenje, ali i divljenje 

KILIJAN JEDNU ŽENU VOLI VIŠE OD SVIH
KILIJAN JEDNU ŽENU VOLI VIŠE OD SVIH foto: Instagram/printscreen

Fudbaler Kilijan Mbape jedan je od najboljih fudbalera današnjice, a osim zbog posla kojim se bavi često je u žižu interesovanja i zbog svog privatnog života. 

 

Osim zbog veoma uzbudljivog ljubavnog života o Mbapeu se često piše i zbog jedne žene koja je zaslužna za to što je uopšte došao na svet. U pitanju je, naravno, njegova majka, Fajza Lamari, koja je njegov najveći oslonac, ali i neko kome fudbaler ne zna da kaže "ne".

 

Ona je veoma otrestia žena, a za mnoge najbolji pregovarač i osoba koja je Kilijana poslala pravo među zvezde. Ipak, često o njoj mediji pišu kao o osobi koja kad nešto odluči ne odustaje od toga.

Svojih odluka podjednako se pridržava i kada je njen sin u pitanju, pa su tako nedavno mediji pislali kako je ucenila sina traživši mu da 30 posto svoje plate odvaja za humanitarne svrhe i da daje pomoć deci koja su takođe talentovana u sportu.

 

Prvo je želela da to bude 50 posto, ali kad se fudbaler pobunio, nekako su uspeli da tu cifru dovedu do 30 posto. Ispod toga Fajza nije htela da čuje, već mu je pripretila da će da se penzioniše i da ga više neće zastupati.

 

Embape nije imao kud već je prihvatio ponudu svoje majke. 

 

KILIJAN JE VELIKI ZAVODNIK ALI IPAK JEDNU ŽENU VOLI NAJVIŠE
KILIJAN JE VELIKI ZAVODNIK ALI IPAK JEDNU ŽENU VOLI NAJVIŠE foto: EPA-EFE/Christophe Petit Tesson

Osim zbog nje, Kilijan Embape je često u centru pažnje javnosti i zbog vrlo uzbudljivog ljubavnog života. Naime, mediji su nedavno pisali da je bio u vezi sa Ines Rau, alžirskom transrodnom manekenkom koja je sa samo 16 godina promenila pol.

 

Nije prošlo mnogo vremena, a u javnosti je počelo da se spekuliše da je u isto vreme bio sa još jednom devojkom, Rouz Bertram. Nakon što je isplivala istina Embape je nastavio vezu sa Rouz.

Iako se pisalo da se ludo zaljubio u belgijsku manekenku, ali on nije javno priznao ni jednu od tih veza.

 

Mnogi smatraju da se njegova majka i tu pita mnogo toga i da je zapravo potrebno da njegove devojke prođu njene stroge kriterijume kako bi dobile priliku da budu predstavljene prvenstveno porodici, a potom i svetskoj javnosti. 

 

Bonus video:

Skandal srpskog fudbalera

 

makonda-tracker