Boris Novković: Ljubav živi na novoj adresi

0
Hrvatski pevač Boris Novković napokon je potpuno sredio svoj život kada se odselio iz porodičnog doma i sa novom devojkom Ivom Višošević iznajmio stan u kome mu u posetu dolaze i sinovi. U Ivu se pevač zaljubio dok je još bio u braku sa Lucijom. Fatalni susret
Boris Novković, foto: Story press
Boris Novković, foto: Story press

U životu Borisa Novkovića (44) čini se da su sve stvari došle na svoje mesto. Nakon što je sredinom marta priznao da se razvodi od supruge Lucije (34) s kojom ima dvoje dece Nou (3) i petomesečnog Bona, te da je u njegovom srcu nova žena, slikarika Iva Višošević (34), Boris se predano i daleko od javnosti posvetio svojoj najdražoj životnoj ulozi - očinstvu. Činjenica da više ne živi na staroj adresi u Zagrebu, da se više ne budi kraj svojih sinova jedina su novost i promena. Ali njegovim je sinovima puno važnije to što on sa njim provodi mnogo vremena tokom posljednja tri meseca. Čak možda i više nego prethodnih meseci. Tako je tokom prošle nedelje u ranim jutarnjim satima, maleni Noa snimljen ispred pevačevog novog stana nakon što je tamo prespavao. Iz ulaza u kuću, u kojoj Boris ima iznajmljen stan, prvo je izašao Boris, a odmah iza njega i deset godina mlađa Iva te njegov stariji sinčić Noa. Borisovim srebrnim automobilom marke renault uputili su se u nepoznatom pravcu, a nešto iza podneva na svoju novu adresu vratio se samo Boris u pratnji devojke.

Boris i Lucija Novković bili su zajedno dvanaest godina od kojih su osam i po proveli u braku. Odluka o razvodu nije se nimalo odrazila na njihov svakodnevni život. Svi zajedno danas žive skladno i srećnije. Možda upravo zato jer se, kako saznajemo, nisu rastajali u svađi, niti su tu odluku doneli preko noći. Danas su oni dobri prijatelji, ali i izvrsni roditelji svojim sinovima. Lucija i Boris zajednički su doneli odluku o razvodu braka pre nepuna četiri meseca. I istovremeno isplanirali kako će njihovi životi izgledati u budućnosti, kada više ne budu delili istu kućnu adresu. Dogovorili su da će Lucija nastaviti da živi u Borisovom stanu sa njihovo dvoje dece pa se on, odmah nakon što su zajednički dogovorili da će podneti zahtev za rastavu braka, iselio iz stana. Decu viđa svakodnevno, često se mogu videti u zagrebačkom parku Maksimir ili po igralištima, gde Boris i Noa igraju fudbal.

Inače, u mladu slikariku Ivu Višošević pevač se zaljubio dok je još bio u braku sa Lucijom. Fatalni susret dogodio se, 7. marta prošle godine tokom snimanja spota za Borisovu pesmu Via ljubav. A njihov sledeći susret za oboje bio, sudbonosni. Lucija Novković u to je vreme već bila trudna sa njihovim drugim detetom, ali bliski prijatelji para tvrde kako Iva nipošto nije krivac za njihov razvod i da su nevolje među njima započele puno ranije nego je Boris upoznao aktuelnu devojku. O njoj se, pak, ne zna mnogo. Poznato je tek da je plavokosa mlada žena vlasnica dve diplome, da je pre 12 godina diplomirala modni dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, a pre četiri godine i slikarstvo na zagrebačkoj Akademiji likovnih umjetnosti.

 

Priredila: Ksenija Konić Tekst: Karlo Sesar 

makonda-tracker