Anabela Bukva: Moj osmeh otkriva koliko sam zaljubljena

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Iskrena

20-05-2012 09:21h
Anabela, zar OOOPET?!?

Rina

28-05-2012 16:53h
Fenomenalna pesma, svako u njoj moze da se pronadje. "Lutka bez ruku" je ono što sam dugo čekala od Anabele. Ona prelepa, žena za sva vremena uvek me fascinira svojom pojavom..a ljubav pa naravno zarad nje i zivimo zar ne?!

Fuj bre

02-06-2012 10:56h
Au kako je ovo ljigavo! Pa jer nisu mogli da sacekaju da se zena porodi. Ova ljubiteljka ne trza ni od čega. Puste pare. Ne zna se ko je gori od njih dvoje. A ona pred porodjaj gleda po novinama kako se ližu ovo dvoje. Srce ojadi ga za alimentaciju do koske! Pliz

haha

10-07-2012 20:12h
jadno je da zena radja djete da bi dobila alimentaciju od max. 300 km. svi znaju kakav je on i ona je uvijek imala izbor. djete koje bi trebalo bit sreca ce sad bit nacin osvete? fuj. fuj. fuuuuuj.

alempinzjx

19-04-2014 19:33h
najlepsi para
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: